Anca Serea, de urgență la spital, în Bulgaria: «Nu auzeam cu urechea dreapta, nu vedeam cu ochiul drept»

anca-serea.png

Anca Serea a făcut un live pe Instagram de la spitalul din București

O experiență de infarct a trăit Anca Serea (39 de ani) pe 6 august, chiar în ziua în care fiica ei cea mare, Sarah, a împlinit 13 ani. Vedeta a lipsit de la aniversarea copilei, din cauza unor probleme de sănătate, pe care le-a explicat ulterior într-un live pe Instagram. "Nu știu dacă mă credeți, dar eram chiar pe marginea prăpastiei", spune Anca Serea, care a ajuns de urgență la spital, în Bulgaria.

"Am primit numeroase mesaje de la voi, de îngrijorare, pentru care vreau să vă mulțumesc. Din păcate, mă aflu la spital, am avut o problemă de sanatate. Nu știu câți dintre voi știți că eu am o anemie severă. Povestea este că am plecat cu Adi (n.r. Adrian Sînă, soțul ei) în Bulgaria, la o întâlnire. Am fost la Varna cu mașina. Am simțit că nu am o stare generală foarte bună. Adi a mers la farmacie, mi-a cumpărat niste calciu, magneziu, mi s-a făcut foarte rau, am vărsat. Am chemat ambulanța. Sistemul sanitar din Bulgaria este foarte defectuos. Nu știu dacă mă credeți, dar eram chiar pe marginea prăpastiei. Nu mai auzeam cu urechea dreaptă, nu mai vedeam cu ochiul drept, nu am mai putut să mișc mâinile și picioarele", povestește vedeta.

Anca Serea, la spital: "Analizele sunt destul de slabe"

A durat o veșnicie până a venit ambulanța, Adrian s-a speriat și el foarte tare. Problema e că oamenii nu vorbeau engleză aproape deloc. M-au dus la un spital de acolo și m-au întrebat dacă vreau să stau internată 4 zile, că ei nu au nici cea mai vagă idee ce se întâmplă, era spital covid. Am refuzat să ne internăm, am mers la un alt spital, am stat peste noapte în Bulgaria și am ajuns cu greu acasă, în București. Acum sunt la spital, analizele sunt destul de slabe în ceea ce privește hemoglobina și cantitatea de fier. Hemoglobina am avut-o 5-6, știu că pentru femeile de vârsta mea este o valoare foarte mică, iar fierul l-am avut 5", a povestit Anca Serea, mămica-eroină din showbiz. Anca are 6 copii: pe David (18 ani) şi pe Sara (13 ani) îi are din căsnicia cu afaceristul Filip Poplingher, care s-a stins din cauza unei boli necruțătoare, iar pe Noah (7 ani şi jumătate), Ava (5 ani şi jumătate),  Moise (3 ani şi jumătate) și mezina Leah (11 luni) sunt copiii ei cu solistul Adrian Sînă.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Anca Sina Serea (@anca_sina_serea) on

 

Citește și:

Ce mănâncă familia Ancăi Serea. Surpriza din meniul vedetei cu şase copii

Anca Serea: “Am probleme grave de sănătate”. Rolul de mamă eroină i-a pus capac

Anca Serea nu mai scapă de problemele de sănătate: «Nu-mi permit să depun efort»

Loading...
 
 

Citește și

  • anca serea

    Anca Serea (39 de ani) este mama a şase copii şi pare să fi găsit elixirul tinereţii. Cu un tonus de invidiat şi o atitudine mereu pozitivă, Anca radiază de fericire la fiecare apariţie publică, iar unul dintre motive este cu siguranţă liniştea şi sprijinul de care se bucură acasă. Joi, 26 martie, vedeta a avut un motiv în plus de bucurie căci fiul său cel mare, David, a devenit major! Cu această ocazie, vedeta i-a transmis un mesaj emoționant pe pagina de Instagram, acolo unde a încărcat o serie de fotografii cu ea în rolul de mămică.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1