Anca Pop, înmormântată așa cum și-a dorit

anca-pop-imormantare.jpg

Ana Pop a murit în timp ce se îndrepta spre casa părintească
foto: Arhivă

Anca Pop a fost condusă joi pe ultimul drum. Înmormântarea a avut loc la Svinița, în apropierea locului unde artista și-a pierdut viața. Cântăreața a murit luni noapte după ce a plojat cu mașina în apele Dunării.

Familia îndurerată a Ancăi Pop a făcut tot ce știa că regretatei artiste i-ar fi plăcut. Ea îi spusese Tinei Popa, sora mai mică, cum și-ar dori să fie înmormântată. Așadar, cei dragi i-au respectat  dorința și au îngropat-o în același loc în care și-a  pierdut viața. „Dorința ei a fost să fie înmormântată în cel mai apropiat loc, iar datorită faptului că la Svinița s-a-ntâmplat acest lucru, acolo o vom înmormânta”, mărturisea Tina Pop pentru expressdebanat.ro.

Potrivit acelorași surse, apropiate familiei, ceremonia înmormântării a avut loc joi, în jurul prânzului, la Svinița.

“Nu mai facem alt priveghi, pentru că sunt atâtea zile și ea e încă acolo (n.r. la morga Spitalului Județean de Urgență Drobeta-Turnu Severin)!”, povestea sora artistei.

Sora Ancăi a negat că solista s-ar fi sinucis, așa cum s-a vehiculat

tina-pop-anca-pop-deces.jpg

Tina Pop susține că sora ei nu s-a sinucis
Foto Facebook

Tina a ținut să protejeze imaginea surorii sale, explicând că aceasta era o persoană „evoluată” și că nu ar fi recurs nicicum  la sinucidere. Ea se pregătea să vină „acasă”, încărcată cu „bagaje și saci de haine pe care să le dăruiască”. Sora cântăreței a dorit să pună capăt speculațiilor privind sinuciderea, susținând că dacă Anca și-ar fi dorit într-adevăr să facă acest pas, ar fi procedat în cu totul alt mod.

„Anca spunea: Cel mai important lucru e să mori corect. Da, și să trăiești corect, dar se pare că cel mai important lucru e, totuși, să mori corect. Ea a fost o ființă evoluată. Extrem de evoluată. Și știu că este foarte bine acolo unde este acum. Vă pot asigura de un singur lucru: Anca nu s-a sinucis! Dacă voia să se sinucidă, o făcea altfel! Anca venea acasă, încărcată cu bagaje, cu saci de haine pe care să le dăruiască. Era încântată să participe săptămâna aceasta la serbarea fiicei mele, Eva..Era fericită să vină acasă”, a notat Tina Pop.

Loading...