Anamaria Prodan, dusă cu salvarea la spital! «Tensiunea era foarte mare și abia vorbea»

anamaria-prodan-spital2.jpg

Anamaria Prodan a ajuns de urgență la spital
Foto Instagram

Anamaria Prodan a ajuns de urgență la spital, după ce a sunat la 112. O echipă de salvare s-a deplasat în locul unde se afla impresara, deoarece conform informațiilor din presă, aceasta a încercat să ajungă singură, cu mașina, la cea mai apropiată unitate medicală. Anamariei i s-a făcut însă foarte rău la volan și a fost nevoită să cheme de urgență ajutoarele.

Se pare că starea de sănătate a Anamariei Prodan nu este una tocmai bună. Deși nu au ieșit momentan la iveală motivele exacte pentu care impresara a ajuns pe mâna medicilor, probabil că stresul și greutățile din ultima perioadă și-au spus cuvântul. Anamaria și-a pierdut de curând mama, trecând prin momente cumplite, moartea îndrăgitei artiste fiind o lovitură puternică pentru impresară. 

Anamaria Prodan a ajuns de urgență la spital, vedeta aflându-se în continuare sub supravegherea medicilor. Se pare că Anamaria a ajuns la un spital din București miercuri seară, 31 octombrie, în jurul orei 23.30, după ce a sunat la 112. O echipă de salvare a venit de urgență în locul în care aceasta se afla, impresara nemaiputând să conducă până la spital, așa cum își propusese inițial.

anamaria-prodan-ionela-prodan.jpg

Anamaria Prodan a trecut printr-o perioadă dificilă după ce mama sa, Ionela Prodan, s-a stins din viață
Foto: Arhivă personală

Anamaria Prodan a ajuns de urgență la spital

Conform informațiilor apărute în presă, Anamaria Prodan era foarte slăbită, iar medici au declarat că abia putea să vorbească în momentul respectiv, iar tensiunea sa era una foarte mare. 

„Cel mai probabil Anamaria Prodan venea spre clinică singură și nu a mai putut ajunge acolo din cauza durerilor. Salvarea a luat-o din mașina personală! Era transfigurată. Arată cumplit. Era slăbită și de nerecunoscut, cu părul despletit și în trening de casă! Era pregătită, așa cum spuneam, să mearga la cel mai apropiat spital! Cum nu a mai putut să se deplaseze, din cauză că i s-a facut rău, s-a speriat și a sunat la 112. În fine, tensiunea era foarte mare și abia vorbea. O echipă medicală a preluat-o imediat și a dus-o la la etaj să nu o vadă lumea și apoi să o stabilizeze”, au declarat surse ale spitalului, potrivit Wowbiz.

anamaria-prodan-mesaj.jpg

Anamaria Prodan a publicat acest mesaj pe rețelele de socializare la scurt timp de la incident
Foto Instagram

Care este starea de sănătate a Anamariei Prodan

De asemenea, persoane din anturajul vedetei au declarat pentru sursa anterior menționată că Anamaria se simte din ce în ce mai rău de ceva vreme, motivele fiind încă unele necunoscute. După incidentul de miercuri seară, însă, prietenii acesteia sunt din ce în ce mai speriați. „Este îngândurată, tristă, nu iese din casă, arată ca o nălucă în ultimul timp. Ce să mai spun, nimeni nu ştie, dar ea stă mult pe la spital. De trei ori pe săptămână este la Urgenţă şi face câte o investigaţie. Se pare că nu se mai opresc problemele Anei. Oare o avea ceva grav? O boală nenorocită, ceva? Doamne fereşte”, au spus prietenii cei mai apropiaţi ai vedetei.

Loading...

Citește și

  • Anamaria Prodan alături de fiica sa Rebecca

    Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf formează un cuplu solid şi au o relaţie specială cu copiii lor. Rebecca, fiica cea mare a impresarei Anamaria Prodan a ajuns la vârsta majoratului şi este pasionată de modeling, defilând deja pentru brand-uri celebre. Dacă un alt părinte ar fi revoltat la gândul că fiica sa va poza nud, iată că Anamaria Prodan nu are nimic împotrivă, ci consideră că alegerea de a poza astfel revine fiicei.

  • reghecampf si anamaria prodan

    Anamaria Prodan (45 de ani) formează un cuplu longeviv alături de fostul antrenor al echipei Steaua, laurenţiu Reghecampf. Povestea lor de dragoste a trecut testul timpului, în ciuda obstacolelor pe care cei doi le-au întâlnit pe parcurs. Recent, Anamaria a dezminţit zvonurile potrivit cărora între ei a intervenit separarea şi a scris un mesaj în care îţi declară iubirea faţă de soţul său.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1