Cântăreaţa Ionela Prodan a murit la 70 de ani. Mesajul scris de Anamaria Prodan

30705161_2122301991345734_1214342053790482432_n.jpg

FOTO
Ionela nu a mai putut lupta cu boala
Foto:Arhivă personală

Ionela Prodan a murit la vârsta de 70 de ani, răpusă de o boală grea. În ultimele săptămâni, fiicele sale au vegheat-o la Spitalul Elias, acolo unde era internată de mai bine de o lună.

Cea care a dat cumplita veste a fost chiar fata solistei de muzică populară, Anamaria Prodan. Ea a scris un mesaj emoţionant pe pagina sa personală de Facebook, prin care i-a anunţat pe prietenii virtuali despre decesul mamei sale. 

 

"Tu nu ai murit! Și nu o vei face vreodată! Tu ai fost și vei rămâne forța vieții mele! Tu ești icoana vieții mele! Știu că acolo unde ai plecat vei conduce corul îngerilor, iar vocea ta va răsuna mult mai tare și mai frumos în tot Raiul și în inima mea. Drum bun, iubirea vieții mele!

Când viața greu te va-ncerca
Și-n suflet teama-ți va ploua
Prieten drag, tu nu uita ...
Speranța moare ultima !

Nu te lasă încovoiat 
De drumul greu, întortocheat 
Ce soarta ți-l așterne-n fata 
Nu-i ăa pe plac la șugubeață !

Ridica fruntea către cer
Doar DUMNEZEU nu-i efemer 
In rest toate sunt trecătoare 
Pe a omului vieții cărare!

Om ireproșabil, om pur și minunat, om bun și simplu, om încarcat de daruri. Minune de la Dumnezeu! Ai fost un artist emerit, un om fără egal, de o bunătate și o simplitate incredibile. Ai sădit în inimile românilor clipe de neuitat și i-ai bucurat ani de zile cu vocea ta inegalabilă. Ai avut un har nepereche și ai reușit, astfel, să faci o întreagă lume să te iubească și să te respecte. Pentru noi ai fost cea mai bună mamă, pentru poporul român ai fost bun național! În inimile oamenilor, pe care i-ai iubit si bucurat cu vocea ta, nu vei muri niciodată! Ai fost, ești și vei rămâne îngerul nostru păzitor! Te iubim și te vom iubi mereu! Mama noastră, artistul preferat al dumneavoastră! Putem plânge, știind că a plecat, sau putem zâmbi, știind că a trăit cu adevărat", a scris Anamaria, la scurt timp după ce mama sa a părăsit această lume."

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1
3
ClickPoftaBuna.ro : 1