Clipe grele pentru Anamaria Prodan! Ce a făcut impresara de ziua regretatei sale mame

ionela-prodan-anamaria-prodan.jpg

Clipe grele pentru Anamaria Prodan, de ziua regretatei sale mame
Foto: Arhivă personală

Deși Ionela Prodan a încetat din viață în urmă cu aproximativ jumătate de an, în familia regretatei artiste încă se simte un gol imens lăsat de amintirea acesteia. Cum în data de sâmbătă, 6 octombrie, cântăreața de muzică folclorică ar fi împlinit 71 de ani, durerea celor ce i-au fost apropiați este și mai mare, dat fiind faptul că aceștia erau obișnuiți să o sărbătorească pe artistă și să fie în compania ei în această zi specială.

Acesta a fost și cazul fiicei ei, Anamaria Prodan, care încă nu se poate obișnui cu ideea că mama ei nu mai este printre noi. Impresara a dezvăluit în urmă cu ceva vreme că obișnuiește să vorbescă cu poza mamei sale prin casă, că îi cere sfaturi și că își imaginează că aceasta este încă acasă, pentru a-i fi mai ușor să treacă peste cumplita despărțire de îndrăgita artistă, care a fost răpită de o boală necruțătoare. 

Ionela Prodan ar fi împlinit astăzi 71 de ani

ionela-prodan-aniversare.jpg

Ionela Prodan ar fi împlinit sâmbătă, 6 octombrie, 71 de ani
Foto: Instagram

Cum data de 6 octombrie înseamnă pentru familia Prodan sărbătorirea zilei de naștere a artistei, care ar fi împlinit astăzi 71 de ani, durerea este cu atât mai mare pentru impresară, având în vedere că aceasta este prima aniversare în care Anamaria nu-și poate îmbrățișa mama și nu-i poate ura personal „La mulți ani”. Deși și-a omagiat totuși mama printr-un mesaj emoționant publicat pe rețelele de socializare, nu mulți știu însă, că vedeta de la Pro TV a trecut prin clipe grele în această zi. Surse apropiate vedetei au dezvăluit, potrivit celor de la Spy News, că Anamaria a izbucnit în lacrimi la 12 noaptea, de ziua mamei sale, și că aceasta are conversații telefonice salvate pe care le ascultă atunci când dorul de mama ei devine insuportabil. 

[[{"fid":"3320436","view_mode":"imagine_articol","fields":{"format":"imagine_articol","field_file_image_alt_text[und][0][value]":"","field_file_image_title_text[und][0][value]":"Anamaria Prodan a plâns de ziua mamei sale ","field_subtitle[und][0][value]":"Foto: Arhivă personală "},"type":"media","attributes":{"title":"Anamaria Prodan a plâns de ziua mamei sale ","class":"media-element file-imagine-articol"}}]]

Anamaria Prodan a trecut prin clipe grele, de ziua regretatei sale mame

„În nicio zi nu îi vine să creadă că mama ei nu mai trăieşte. Îşi aduce aminte că de ziua ei se strângea întotdeauna toata familia la masă şi petreceau în familie, aveau momente speciale de bucurie, veselie şi voie bună. Mereu vorbeşte cu poza ei, nici acum după saşe luni nu realizează că nu mai trăieşte, probabil pentru că, deşi a fost o fată şi o femeie independentă, întotdeauna a fost foarte apropiată de mama ei, exact aşa cum este şi cu fiicele ei acum. În continuare ţine telefonul ei pe noptieră, are discuţii inregistrate pe Whatsapp, de multe ori dă play la acele convorbiri pentru a-i mai auzi vocea mamei sale. Azi noapte la ora 12, atunci când era obişnuită să îi spună la mulți ani, a plâns în hohote”, a declarat o persoană apropiată Anamariei, pentru sursa anterior menționată. La ultima aniversare a Ionelei Prodan, regretata artistă a cântat şi s-a distrat alături pe toţi cei dragi, în cadrul unei petreceri organizate de fiicele ei. 

 

Loading...

Citește și

  • Anamaria Prodan nu se poate împăca cu gândul că mama sa s-a stins din viață, însă dorul nespus pe care îl simte în fiecare moment îi amintește care este, de fapt, trista realitate. Îndrăgita interpretă de muzică populară, Ionela Prodan, a părăsit această lume în urmă cu aproximativ patru luni, însă golul lăsat de ea în inimile familiei și ale admiratorilor săi nu se estompează odată cu trecerea timpului. Anamariei îi este dor în special de sfaturile pe care mama ei i le oferea mereu și de conversațiile pe care cele două le purtau, astfel că a găsit o metodă prin care să-i fie mai ușor să treacă peste tragicul eveniment: vorbește cu poza mamei sale.

  • Anamaria Prodan a trecut printr-o perioadă cumplită, atunci când mama ei s-a stins din viață în urmă cu aproximativ o lună. Dorind să-i omagieze memoria, fiica Ionelei Prodan a declarat că mama ei a avut o ultimă dorință, de care nu s-a putut ocupa încă, dar pe care dorește să o îndeplinească în curând.

ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1
3
ClickPoftaBuna.ro : 1