Anamaria Prodan dă cărțile pe față: câți bani a câștigat cu adevărat din fotbal

anamaria-prodan.jpg

anamaria prodan portret
Anamaria Prodan a câștigat bani frumoși din fotbal
foto: arhiva Click!

Anamaria Prodan a vorbit despre milioanele de euro pe care i-a câștigat din fotbal, la emisiunea ”40 de întrebări cu Denise Rifai” de la Kanal D. Sexy-impresara a recunoscut că este vorba despre bani foarte mulți, însă a insistat că și pierderile au fost pe măsură.

Considerată unul dintre cei mai de succes impresari din România, Anamaria Prodan a reușit să se impună într-o lume dominată de bărbați. Printre jucătorii impresariați de vedetă se numără zeci de fotbaliști, printre care Adrian Mutu, Ovidiu Herea, Adrian George Iordache, Mircea Bornescu, Dennis Man, Nicușor Stanciu. Transferul celui din urmă, de 10 milioane de euro, este considerat cel mai valoros din istoria României și a Belgiei.

Anamaria Prodan: ”Am făcut mulți bani din fotbal”

Prodanca susține că a pierdut socoteala banilor obținuți din fenomen.

„Am făcut mulți bani din fotbal. Niciodată nu i-am scocotit. Pe lângă banii pe care îi fac, am și pierderi enorme, cu antrenorii și fotbaliștii. Ar trebui să mă întreb câți bani mi-au rămas, cred că sunt milioane de euro”, a spus Anamaria Prodan la „40 de întrebări cu Denise Rifai”, de la Kanal D.

În timp, Anamaria Prodan a învățat să caute echilibrul în viață, după o perioadă în care câștigurile mari i-au cam luat mințile. ”Banii iau mințile tuturor. În adolescență aveam atât de mulți bani, făcuți de mine, și aveam impresia că pot face ce doresc eu. Am greșit, am reparat tot și acum e perfect.”

Citește și:

L-a despărțit Anamaria Prodan pe Reghe de fosta soție? "Vineri ne-am reîntâlnit după 13 ani și luni l-am cerut de bărbat"

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1