Alina Vidican, fosta soție a lui Borcea, a stabilit data nunții cu milionarul american! Claude Senhoreti: “Ne gândim la copii”

alina-vidican-claude.jpg

Alina Vidican și Claude sunt împreună de 4 ani
foto: arhivă personală

La patru ani de la divorțul de Cristi Borcea, Alina Vidican (37 de ani) va îmbrăca, din nou, rochia de mireasă! Alina și viitorul ei soț, milionarul american Claude Senhoreti, au demarat pregătirile pentru nunta programată pe 26 august. Deși au fiecare câte doi copii din căsniicile anterioare, Alina și Claude își doresc să mai devină părinți. Pregătirile de nuntă sunt în toi la această oră la Miami!

Alina Vidican, fosta soție a lui Cristi Borcea, se pregătește de nuntă! Alina și-a găsit marea dragoste peste Ocean, acolo unde a plecat împreună cu cei doi copii, după ce Cristi Borcea începuse o relație cu actuala soție, Valentina Pelinel.

Alina Vidican și Claude Senhoreti fac nuntă pe 26 august

De 4 ani, Alina este într-o relație cu actualul ei iubit, milionarul american de origine braziliană Claude Senhoreti, pilot de curse și fondatorul mai multo companii. Fosta soție a lui Cristi Borcea s-a logodit cu milionarul de peste Ocean, iar acum cei doi au stabilit și data nunții. „Ne vom căsători foarte curând și suntem foarte încântați! 26 august, anul acesta! Alina se ocupă cu o companie de organizare de nunți de tot ce este nevoie și sunt sigur că va fi minunat. Luna de miere va fi hotărâtă în curând, nunta este la mijlocul sezonului de curse, așa că poate fi chiar pe pistă. Glumesc cu asta, că dacă cer așa ceva că mă va ucide”, a declarat Claude, iubitul milionar al Alinei Vidican, pentru Fanatik.ro.

alina-vidican-mama-claude.jpg

Alina Vidican i l-a prezentat mamei sale, Mariana, pe Claude
foto: Instagram

Alina Vidican și iubitul ei, Claude, au preferat să păstreze discreția în ce privește relația lor, care s-a înfiripat în urmă cu patru ani. Fosta soție a lui Borcea a dorit să își achiziționeze o mașină marca Ferrari, în valoare de 200.000 de euro, iar Claude s-a îndrăgostit de Alina fulgerător, la prima vedere. Milionarul i-a oferit chiar o reducere la achiziționarea mașinii. Pe amândoi îi leagă pasiunea pentru automobile. ”Ne-am întâlnit acum mai bine de patru ani la deschiderea Porsche Tower din Miami. Am văzut-o pe Alina de departe, nu a fost greu să o văd, ea era cea mai înaltă de acolo și cea mai frumoasă din tot locul. M-am apropiat de ea, dar era foarte rezervată. Dar când am început să vorbesc despre mașini, lucrurile s-au îmbunătățit. În acea noapte, a trebuit să plec devreme pentru a sta cu copiii mei, dar a doua zi, la 6:30 dimineața, i-am trimis un mesaj și am invitat-o la un brunch din ziua aceea. Atunci ne-am dat seama că ne îndrăgostim unul de celălalt, pentru că avem atât de multe în comun. Am decis să fim discreți până când ne-am hotărât să ce căsătorim”, a mai spus milionarul.

alina-vidican-claude1.png

Iubitul Alinei, Claude, a purtat un tricou cu numele viitoarei neveste
foto: Instagram

Cine e și cu ce se ocupă logodnicul Alinei Vidican

Claude este brazilian, născut în San Paolo, este divorțat și s-a stabilit în Florida. Noul iubit al Alinei se înțelege de minune cu mama vedetei, dar și cu cei doi copii, George Alexandru ( 8 ani) și Gloria ( 5 ani) ai acesteia din căsnicia cu Cristi Borcea. Deși au deja, împreună, patru copii, cei doi îndrăgostiți au purtat discuții și pe tema unei noi sarcini. „Noi avem copii. Eu îi am pe Filipe, 22 de ani, și pe Pedro, de 20, Alina pe Alex și pe Gloria, dar poate în viitorul apropiat, cine știe, ne gândim la copii”, a mai dezvăluit Claude, pentru aceeași sursă.

Citește și:

Bombă în showbizz! Alina Vidican, fosta soție a lui Cristi Borcea, cerută în căsătorie de iubitul american

Cristi Borcea, mire de trei ori, tată de 9 ori

 

Loading...