S-a hotărât! Alina Vidican divorţează de Borcea. S-a întâlnit cu avocatul

mare2-3-7878.jpg

Alina şi Cristi Borcea s-au căsătorit în august 2011. Au împreună doi copii, un băiat, George Alexandru, în vârstă de trei ani, şi o fetiţă, Gloria, de şase luni.

Dacă cineva avea impresia că lucrurile s-au liniştit în triunghiul amoros Alina Borcea – Cristi Borcea - Valentina Pelinel, se înşală amarnic. Mai mult decât atât, situaţia devine din ce în ce mai complicată, după ce Alina, soţia fostului şef dinamovist, pare decisă să divorţeze, la nici cinci ani de la căsătorie. Motivul e lesne de înţeles: relaţia lui Borcea cu Valentina Pelinel, cea care aşteaptă acum un copil.

”Voi lupta pentru căsnicia mea pentru că nu am soţ de lăsat”, spunea în urmă cu aproape două luni Alina Borcea. Femeia în vârstă de 32 de ani a reconsiderat însă situaţia, mânată mai ales de evenimentele din ultima vreme.

Faptul că Valentina Pelinel transmite mesaje publice iubitului ei aflat în închisoare a făcut-o pe Alina şi mai furioasă şi a determinat-o să-şi dea seama că mariajul ei nu este deloc unul pe care şi l-a dorit. Tocmai pentru că a avut nevoie de timp să reflecteze asupra viitorului, nevasta lui Borcea a fost plecată câteva zile în Turcia, departe de nebunia de acasă.

După ce şi-a pus ordine în gânduri, Alina a revenit în ţară, fermă pe poziţii în ceea ce priveşte căsnicia cu fostul şef de la Dinamo.

cucopii867867.jpg

Alina s-a fotografiat, vizibil afectată, alături de cei doi copii

”Primul indiciu a fost acela că a decis să-şi scoată tatuajele cu legătură directă la Cristi”, ne-a declarat o sursă. Apoi, Alina a cerut părerea unui avocat, acesta din urmă sfătuind-o care ar fi paşii de urmat în cazul separării legale. Sursele noastre spun că, iniţial, Borcea a luat foc auzind de hotărârea Alinei. Acesta a încercat chiar să o convingă să o accepte, în numele dragostei lui, pe Valentina Pelinel în viaţa lor, aşa cum Mihaela Borcea, fosta lui nevastă, a acceptat-o pe Alina.

Actuala nevastă a dinamovistului nu vrea însă să-şi împartă bărbatul cu altă femeie şi este decisă să meargă până la capăt cu divorţul. Interesant este că, după lungi discuţii, Borcea ar fi vrut să semneze actele de divorţ la notar, în schimbul unor compensaţii materiale infime, raportate la averea lui.

Concret, ar fi vrut să o păcălească pe Alina, aruncându-i praf în ochi cu nişte sume infinit mai mici decât potenţialul lui. Femeia de 32 de ani, mamă a doi copii, vrea să meargă în instanţă, urmând să deschidă acţiuni prin care să dovedească adulterul, fapt care ar clarifica lucrurile în procesele de divorţ şi partaj.

Îl ajută naşul Gigi Becali pe Borcea?

Decizia Alinei de a divorţa de Cristi Borcea a ajuns şi la urechile naşului lor de cununie, Gigi Becali. Potrivit surselor noastre, patronul Stelei ar fi chemat-o la discuţii pe Alina, în încercarea iniţială de a o face să se răzgândească. Văzând însă că femeia nu vrea să mai continue mariajul, Becali ar fi încercat să o ”ducă cu vorba” vizavi de şansele ei de reuşită la proces. Mai mult decât atât, sursele noastre spun că omul de afaceri ar fi făcut presiuni pentru ca Alina să accepte separarea la notar şi să nu meargă cu procesul în faţa judecătorilor.

Valentina Pelinel îl vrea pe Borcea tată cu normă întreagă

plinel878787.jpg

Valentina Pelinel

În ultimele zile, Valentina Pelinel a preferat să fie mai retrasă. Fostul manechin se iubeşte cu Borcea din 2010, iar în toamna lui 2015  a rămas însărcinată prin fertilizare artificială cu Borcea, aflat de aproape doi ani în închisoare.

“Consider că am o familie deja, este aproape gata. Pentru că îl am pe bebe”, a spus aceasta într-un interviu pentru ”Taifasuri”, lăsând să se înţeleagă faptul că aşteaptă ca tatăl copilului ei să divorţeze, pentru a putea forma o adevărată familie. Lucrul acesta nu ar face decât să demonstreze şi să susţină ideea de adulter, invocată de Alina Borcea.

 

 

Loading...
 
 

Citește și

 • cristi borcea

  Judecătoarea Geanina Terceanu, trimisă în judecată pentru luare de mită în schimbul unei soluţii de achitare a inculpaţilor în “Dosarul transferurilor”, a povestit în faţa procurorilor DNA cum s-a întâmplat totul. Ea a relatat cum s-a întâlnit cu Cristi Borcea în casa acestuia şi cum a primit banii.

 • alina borcea valentina pelinel

  Alina Borcea nu mai are linişte de când Valentina Pelinel a anunţat că este însărcinată. Asta pentru că gurile rele spun că tatăl copilului ei este nimeni altul decât Cristi Borcea. Dacă iniţial a atacat-o verbal, în public, pe Pelinel, mai nou îi dă mesaje de ameninţare. Asta susţine un apropiat al Alinei.

 • cristi borcea

  Cristi Borcea (45 ani) are ce le povesti nepoţilor la bătrâneţe. Fostul boss de la Dinamo a avut la viaţa sa femei una mai frumoasă ca cealaltă. Pe lângă Mihaela, fosta soție şi Alina, actuala consoartă, omul de afaceri a fost surprins de nenumărate ori în compania mai multor femei celebre. Click! vă prezintă lista interminabilă a femeilor lui Borcea din ultimii zece ani.

 • cristian borcea

  O soţie cu acte şi cel puţin două amante oficiale! Cam aşa a fost dintotdeauna viaţa lui Cristi Borcea, fostul boss dinamovist care acum îşi spală în închisoare păcatele din dosarul transferurilor. Nici după gratii nu s-a liniştit. Vestea că Valentina Pelinel îi va dărui un băieţel, al şaptelea copil al omului de afaceri, i-a lăsat pe toţi mască. Click! vă spune cum a reuşit Borcea să jongleze cu atâtea femei, dar şi cât de generos a fost cu toate.

 • cristi borcea

  Are 6 copii cu trei femei şi mai aşteaptă încă unul cu Valentina Pelinel! Cristi Borcea este mai tare ca Ştefan cel Mare. Fostul şef dinamovist a comis-o după ce şi-a înşelat nevasta în penitenciar cu fosta doamnă Boureanu, femeia despre care s-a zvonit ani la rând că i-ar fi amantă. Actele amoroase s-au consumat la Penitenciarul Poarta Albă acolo unde fostul patron de la Dinamo a avut program preferenţial.

 • cristi borcea alina vidican

  Început de an agitat pentru trio-ul momentului, Cristi Borcea - Alina Vidican şi Valentina Pelinel, asta după ce Pelinel a declarat că e gravidă, iar lumea speculează că tatăl copilului este Cristi Borcea. Astrologul vedic Roxana Luşneac le-a făcut astrograma celor trei, afirmând la final că Borcea nu va rămâne cu Alina Vidican, deoarece Valentina Pelinel este preferata lui.

 • alina borcea

  Alina Borcea a şocat multă lume când a decis să-şi arate iubirea pentru soţ prin două tatuaje. Acum, când se vede în situaţia de a-i accepta soţului de după gratii o amantă însărcinată, ea se gândeşte serios să renunţe la desenele de pe corp făcute special pentru Cristi Borcea.

 • borcea pelinel

  Click! a dezvăluit zilele trecute faptul că Valentina Pelinel se iubeşte cu Cristi Borcea din 2010, atunci când ambii erau căsătoriţi. Dinamovistul cu Mihaela, cea care i-a dăruit trei copii, dar de care s-a separat oficial în 2011, iar manechinul cu politicianul Cristian Boureanu, de care a divorţat în 2014. Puţini ştiu însă faptul că Valentina a mai rămas însărcinată o dată cu Borcea, în urmă cu cinci ani.