Casa Alinei Sorescu și a lui Alexandru Ciucu, călcată de hoți. Ce le-a dispărut celor doi soți

alina_sorescu_alexandru_ciucu.jpg

alina sorescu alexandru ciucu
Alina Sorescu și Alexandru Ciucu își păstrează optimismul chiar dacă locuința lor a fost prădată
Foto: arhivă personală

În pragul Sărbătorilor de iarnă, casa soților Alina Sorescu (33 de ani) și Alexandru Ciucu (43 de ani) a fost călcată de hoți. Locuința în care cei doi s-au mutat de doi-trei ani și care valorează 500.000 de euro a primit o vizită nedorită noaptea trecută. Din fericire, designerul Casei Regale, soția sa și cele două fetițe ale lor au scăpat doar cu sperietura, însă din vilă au dispărut câteva obiecte.

casa_alina_sorescu_alexandru_ciucu.jpg

casa alina sorescu alexandru ciucu
Acesta era stadiul lucrărilor la vila celor doi soți la începutul lui 2016
Foto: Mihai Caliu

Alex Ciucu le-a povestit prietenilor de pe rețelele sociale despre spaima prin care a trecut. Fericit că el și familia sau sunt în regulă, designerul a avut puterea de a aprecia promptitudinea forțelor de ordine venite să adune dovezi. De asemenea, soțul Alinei Sorescu a și realizat câteva instantanee pentru a arăta ce a dispărut din casă: trei tablouri cu mare valoare sentimentală pentru familie.

tablou_disparut_din_casa_lui_alexandru_ciucu_si_a_alinei_sorescu.jpg

tablou disparut din casa alinei sorescu si a lui alex ciuvu
Unul dintre tablourile dispărute
Foto: Facebook

 

"Am trăit neplacuta experiență de a fi vizitați de hoți în noaptea trecută. Din fericire, suntem toți vii și nevătămați. La prima vedere, au dispărut doar trei tablouri la care țineam foarte mult, fiind pictate de o artistă foarte talentată și o apropiată a familiei. Sentimentul că te poți întâlni (tu sau, și mai grav, copilul tău) cu un răufăcător în propria casă lasă urme sufletești foarte adânci. Sunt recunoscator Poliției Voluntari, care a fost foarte promptă până acum. Primul echipaj a ajuns în aproximativ 10 minute de la sesizare și cam după încă vreo ora și cei de la Criminalistică pentru prelevarea de probe ADN, amprente, fotografii, etc. Toți mi s-au părut foarte amabili, profesioniști și, poate cel mai important, OAMENI. Pun mai jos câteva poze de la locul faptei (care mi se par desprinse din filme), dar și poze cu tablourile furate. În caz că le vedeți pe undeva (pe net, galerie de artă, colecție privată etc), să știți că sunt ale noastre. Dacă se mai întamplă ceva notabil, vă anunț. P.S. Pentru alți eventuali hoți, nu ținem nici bani și nici bijuterii de valoare în casă", a scris Alexandru Ciucu pe Facebook, acolo unde a și publicat c\teva fotografii de la locul infracțiunii.

casa_alexandru_ciucu_hoti.jpg

casa alexandru ciucu alina sorescu
Casa soților Ciucu-Sorescu a fost prădată de hoți
Foto: Facebook

 

Alina Sorescu și Alexandru Ciucu au două fetițe

Alina și Alexandru s-au cunoscut în 2008, la Cerbul de Aur, prin intermediul lui Cătălin Botezatu, iar doi ani mai târziu s-au căsătorit. Au crescut frumos împreună pe toate planurile, iar familia lor a devenit completă când în viețile lor au apărut cele două fetițe: Elena Carolina, de cinci ani, și mezina Raisa, de trei ani.

familie_alina_sorescu_alexandru_ciucu.jpg

familie alina sorescu alexandru ciucu
Tablou perfect de familie: Alex, Alina și cele două fetițe ale lor
Foto: arhivă personală

 

 

 

Loading...
 
 

Citește și