Alina Dincă, «mâna dreaptă» a lui Smiley la Vocea României, în juriu la Cântă acum cu mine

smiley_alina_dinca.jpg

smiley alina dinca
Alina Dincă îl ajută pe Smiley să-și antreneze concurenții de la "Vocea României"
Foto: arhivă personală

Alina Dincă (28 de ani) a devenit cunsocută când a concurat la “Românii au talent”, în 2011, alături de Cristina Bondoc, cu care a și ajuns în finală. A demonstrat că are o voce de aur și și-a croit treptat drum în industria muzicală. În prezent, Alina cântă alături de trupa Stereo Boulevard și este "mâna dreaptă" a lui Smiley la "Vocea României", ajutându-i pe concurenții lui să se antreneze vocal. Mai nou, din luna martie, o putem vedea la PRO TV și în postura de jurat în cel mai nou show muzical, “Cântă acum cu mine”.

Drumul Alinei în muzică a început încă de la trei ani, când mama ei a decis să o înscrie la Palatul Național al Copiilor, în Corul Allegretto. 14 ani a fost solista corului, timp în care a mers la concursuri și festivaluri naționale și internaționale, unde a câștigat nenumărate premii. A urmat Liceul de muzică “Dinu Lipatti”, iar la 18 ani a intrat la Conservator. A aplicat și la una dintre cele mai bune facultăți de muzică din Marea Britanie, dar lipsa norocului și neatenția (dosarul de acte incomplet – n.r.) i-au adus dezamăgire. A renunțat la studiile în domeniu și s-a reorientat către medicina dentară, însă costurile mari ale unei astfel de facultăți au făcut-o să renunțe în anul doi.

Visa să devină Whitney Houston

alina_dinca_cristina_bondoc.jpg

alina dinca cristina bondoc romanii au talent
Alina Dincă și Cristina Bondoc au participat împreună la "Românii au talent"
Foto: PRO TV

 

Acasă, lucrurile nu stăteau extraordinar. Pentru că avea nevoie să fie distrasă de la problemele materiale și cele familiale, Cristina Bondoc a convins-o să participle împreună la “Românii au talent”, unde au făcut furori.

“După ce mi-am întrerupt studiile de muzică, visul meu de a ajunge Whitney Houston nu se mai putea împlini. Cristina a fost persoana care m-a împins să îmi mai dau o şansă şi mi-am zis «De ce nu?». Am avut la dispoziţie doar câteva ore pentru a ne pregăti o piesă şi am reuşit. Sentimentul pe care l-am avut pe scenă nu-l pot descrie în cuvinte deoarece pentru un artist tot ce contează sunt apaluzele şi ovaţiile publicului”, mărturisiea Alina în 2011.

Și Cristina Bondoc, partenera Alinei de la "Românii au talent", e la "Cântă acum cu mine"

cristina_bondoc_canta_acum_cu_mine.jpg

cristina bondoc canta acum cu mine
Și Cristina Bondoc face parte din cei 100 de la "Cântă acum cu mine"
Foto: PRO TV

 

ȘI Cristina Bondoc, partenera Alinei de la "Românii au talent" și fostă concurentă la "Vocea României", se află printre cei 100 de la "Cântă acum cu mine". „Sunt onorată că fac parte din acest impresionant proiect. Sper să se mențină această energie și aceeași echipă minunată și în următorul sezon. Vă super mulțumesc pentru invitație. Sper doar ca și cei de acasă să simtă ceea ce trăim noi aici, emoția și vibe-ul concurenților. O să fie super și deja cred că o să fie în top”, a mărturisit cântăreața. 

Alina a slăbit 55 de kilograme în doi ani

alina_dinca_grasa_slaba.jpg

alina dinca grasa slaba
Alina a slăbit 55 de kilograme
Foto: arhivă personală

 

Când a apărut la “Românii au talent” alături de Cristina, mulți le-au numit “grăsuțele cu talent”. Alina avea doar 20 de ani, iar după ceva timp, când a reușit să strângă banii de care avea nevoie, a decis că este cazul să scape de jumătate din greutatea de 110 kilograme pe care o avea în 2015, atunci când s-a hotărât să se opereze la stomac. În prima lună de la operație dăduse jos 18 kilograme, dar se lupta cu poftele alimentare. A primat viața, așa că a ținut regimul cu strictețe. La doi ani de la intervenția chirugicală, Alina slăbise 55 de kilograme. Despre această întreagă aventură, cântăreața a povestit pe blogul ei.

Tot în 2017 a apelat la o altă operație, de data aceasta în zona bustului: și-a ridicat sânii și i-a mărit cu silicon. În prezent, Alina se simte minunat în corpul ei și este mulțumită de cum arată.

alina_dinca_slaba.jpg

alina dinca
Alina Dincă este foarte mulțumită de cum arată acum
Foto: arhivă personală

"Cântă acum cu mine" revine pe micul ecran din 17 martie

alina_dinca_loredana_groza.jpg

alina dinca loredana groza canta acum cu mine
Alina, alături de Loredana Groza, căpitanul celor 100 de la "Cântă acum cu mine"
Foto: arhivă personală

 

Noul show de muzică de la PRO TV, "Cântă acum cu mine", a debutat în 3 martie, însă a urmat apoi o pauză de o săptămână. De duminică, 17 martie, emisiunea revine. Filmările au avut loc în Polonia, la Varşovia. Printre cei 100 de oameni implicați se numără Silviu Paşca, Alexander White, Paula Rad ex-“Românii au talent”, Adrian Nour, Dana Dorian, Cristina Caramarcu, fostă participantă la Eurovision, Daniel Jinga, Andra Gogan, Tibi Scobiola, Maria Răducanu, Krem, Julie Mayaya, Stelian Milu, Boier Bibescu, Zoia Alecu, Jazzy Jo, Sebastian Seredinschi, Andrei Ciopec – ex-“Triplusec”, Jean Gavril, Emilia Dorobanțu, Ion Drăgan, Alina Dincă – ajutorul lui Smiley de la “Vocea României”, Ciprian Teodorescu, Ana Maria Mirică, Lavinia Goste sau Marius Zorilă. Ei sunt o parte dintre specialiştii în muzică pe care-i vedem în această primăvară la "Cântă acum cu mine".

"Am trăit una dintre cele mai frumoase experiențe din viața mea! Am plâns, am leșinat de râs, am cântat, am dansat, ne-am plimbat, am învățat atât de multe de la oamenii ăștia frumoși cu care am lucrat, nici nu mai am cuvinte! Abia aștept să intrăm în casele voastre, să simțiți energia și trăirile de care am avut parte! Încă sunt sub influența trezirii la 5:00, mâncatului pe apucate, adormitului în picioare, dar dacă mi-ar spune cineva acum că trebuie să mă întorc pentru încă o tură, aș fi prima", a mărturisit Alina Dincă despre experiența din Polonia.

 

Citește și:

Cine este Lili Davies, cea mai efervescentă jurată de la «Cântă acum cu mine»

Când începe "Cântă acum cu mine" şi ce personaj excentric se află în juriu

 

 

 

Loading...

Citește și

  • Înainte gogoşele, acum uscăţele! Mania siluetelor filiforme le-a cuprins şi pe adevăratele vedete supraponderale, a căror greutate trecea lejer de 100 kg. Hotărâte să facă orice pentru a intra în haine mai mulate, Oana Radu, Raluca Bădulescu, Alina Dincă şi Răzvan Ciobanu au „dizolvat” împreună 258 kg, adică un sfert de tonă de grăsime.

  • canta acum cu mine

    Echipa emisiunii „Cântă acum cu mine”, care va începe curând la Pro TV, a plecat în Polonia, în Varşovia, acolo unde au loc filmările. Printre cei 100 de juraţi, cu Loredana ca “lider”, se află foarte mulţi cântăreţi care au fost la „Vocea României” sau la „Românii au talent”, dar şi actori, muzicieni de renume sau cântăreţi de muzică populară.