Cine este Lili Davies, cea mai efervescentă jurată de la «Cântă acum cu mine»

lili_davies_all_together_now.jpg

lili davies all together now
Lili a făcut parte și din varianta englezească a show-ului Cântă acum cu mine
foto: BBC

Duminică, 3 martie, la PRO TV debutează un nou show de muzică, "Cântă acum cu mine". Emisiunea cu cel mai mare juriu văzut vreodată într-o emisiune de televiziune are printre cei 100 muzicieni diferiți și un jurat din formatul original All together now, Lili Davies, gălățeanca ajunsă la Londra, care a lucrat cot la cot cu Geri Halliwell de la Spice Girls.

În România, Lili a lucrat ca profesoară de Română și Engelză, iar în Marea Britanie, ca translator pentru Poliție. Marea sa pasiune, muzica, a câștigat, așa că Lili și-a îndreptat toată energia către acest drum. A devenit cunoscută în puburile din cartierul londonez Soho, unde cânta sub numele Magic Betty, pentru ca mai apoi să ajungă la varianta englezească a show-ului Cântă acum cu mine  - All Together Now, unde s-a apropiat de Geri Halliwell de la Spice Girls. Geri chiar a spus despre colega ei de juriu: "Mereu o pun pe Lili lângă mine. Este ca Regina Mamă. Este foarte inteligentă și are o inimă bună".

lili_davies.jpg

lili davies canta acum cu mine
Lili este o prezență efervescentă și plină de culoare

 

Cum a ajuns Lili Davies la Cântă acum cu mine

cei_100_-_canta_acum_cu_mine.jpg

canta acum cu mine
"Cântă acum cu mine", show-ul care debutează în 3 martie la Pro Tv

 

Lili Davies este româncă, stabilită de 20 de ani în Anglia, iar despre întâmplarea care a adus-o printre cei 100 de la Cântă acum cu mine, aceasta spune: ”Am știut că acest show va începe și în România și îmi doream foarte mult să particip și în țara mea. Pentru că nu știam cu cine să iau legătura pentru detalii, m-am gândit să trimit două felicitări, pentru Loredana și Cabral, la sediul PRO TV, în care să pun o fotografie cu mine din cadrul show-ului și pe spatele căreia să scriu că mi-ar plăcea să-i cunosc. Întâmplarea face că într-o zi am primit un mesaj vocal de la Loredana, în care îmi zicea că vine în Londra și că ar vrea să mă întâlnească”.

”Este o emisiune care a unit oameni din domenii diferite și cred că va naște multe colaborări muzicale interesante pe viitor. În timpul filmărilor, atmosfera a fost uimitoare, mi-a plăcut foarte mult energia oamenilor, atât pe platou, cât și în afara lui”, a mai spus Lili Davies despre filmările show-ului care începe duminică, 3 martie, la PRO TV.

 

Loredana Groza e căpitanul celor 100, iar Cabral este prezentator

loredana.jpg

loredana groza
Loredana Groza va fi şefa celor 100 de juraţi de la "Cântă acum cu mine"

 

Loredana Groza și Cabral fac echipă în noul show muzical de la PRO TV. Solista este căpitanul celor 100 de jurați, iar Cabral este prezentatorul emisiunii. Marele premiul pus la bătaie este de 50.000 de euro.

”Cântă acum cu mine e un show surprinzător, vesel. Se râde mult, se cântă și mai mult. În emisiune sunt 100 de specialiști din zona muzicală, oameni care știu să cântărească un act artistic din multiple puncte de vedere. Ideea e că nu ne bazăm pe un juriu din 3, 4 sau 5 jurați... Aici avem 100! 100 de păreri, 100 de așteptări, 100 de idei. Sunt greu de mulțumit, greu de convins, dar și dacă reușești, cei 50.000 de euro sunt ai tăi!”, a spus Cabral.

cabral.jpg

cabral
Cabral este prezentatorul show-ului
foto: PRO TV

 

”Cântă acum cu mine este un show revoluționar datorită formatului. În acest show nu este vorba doar despre voce, ci despre găsirea performerului, entertainerului care să aibă emoție, carismă, voce, talent. Pe scurt, trebuie să aibă toate ingredientele pe care publicul și le dorește atunci când cumpără un bilet la un spectacol și vrea să vadă un artist. Căutăm artistul complet!”, a completat și Loredana.

Loading...

Citește și