Când începe "Cântă acum cu mine" şi ce personaj excentric se află în juriu

loredana.jpg

loredana groza
Loredana Groza va fi şefa celor 100 de juraţi de la "Cântă acum cu mine"

Gata, e oficial! PRO TV a anunţat data de începere a show-ului "Cântă acum cu mine", concurs de muzică şi entertainment, filmat în Polonia, la Varşovia. 100 de muzicieni care formează un juriu exigent întâlnesc pentru prima dată concurenții duminică, 3 martie, de la ora 20.00. Cabral, prezentatorul emisiunii, și Loredana, căpitanul celor 100, le promit telespectatorilor un spectacol incendiar.

”Cântă acum cu mine e un show surprinzător, vesel. Se râde mult, se cântă și mai mult. În emisiune sunt 100 de specialiști din zona muzicală, oameni care știu să cântărească un act artistic din multiple puncte de vedere. Ideea e că nu ne bazăm pe un juriu din 3, 4 sau 5 jurați... Aici avem 100! 100 de păreri, 100 de așteptări, 100 de idei. Sunt greu de mulțumit, greu de convins, dar și dacă reușești, cei 50.000 de euro sunt ai tăi!”, spune Cabral.

Loredana crede că prin diversitatea juraților și implicit a deciziilor lor, aceștia vor reuși să găsească cel mai bun entertainer din România, artistul complet pentru care românii ar plăti bilet la un spectacol.

cabral.jpg

cabral
Cabral este prezentatorul show-ului
foto: PRO TV

”Cântă acum cu mine este un show revoluționar datorită formatului. În acest show nu este vorba doar despre voce, ci despre găsirea performerului, entertainerului care să aibă emoție, carismă, voce, talent. Pe scurt, trebuie să aibă toate ingredientele pe care publicul și le dorește atunci când cumpără un bilet la un spectacol și vrea să vadă un artist. Căutăm artistul complet!”, spune Loredana.

Primele imagini cu juraţii la muncă

„Cântă acum cu mine” („All together now”) este un format TV internațional, în care fiecare concurent care intră pe scenă trebuie să facă tot posibilul să-i convingă pe cei 100 de muzicieni-juraţi să cânte alături de el. Vocile care se alătură momentului reprezintă scorul fiecăruia, iar cel care obține cel mai bun scor ajunge în marea finală și poate câștiga marele premiu în valoare de 50.000 de euro.

canta_acum_cu_mine_-_cei_100.jpg

canta acum cu mine
Aceştia sunt cei 100 de juraţi

Alexander White, cel mai excentric dintre cei 100 de juraţi

Cabral și cei 100 de muzicieni, conduși de Loredana, au filmat deja pentru „Cântă acum cu mine”. Din cei 100 de juraţi se disting o mulţime de nume sonore din muzica românească şi foşti concurenţi de la show-urile muzicale, precum Julie Mayaya, Seredinchi, Jean Gavril, Krem şi mulţi alţii.

alexander_white.jpg

alexander white
Alexander White se numeşte în realitate Roman Albu George Alexandru
foto: PRO TV

Printre aceştia se numără şi un personaj special. Este vorba de Alexander White, un tânăr bărbat care se îmbracă în haine femeieşti, o adevărată apariţie excentrică. „Numele meu în buletin e Roman Albu George Alexandru. M-aș descrie ca o persoană foarte deschisă, cu chef de viață și foarte colorată. Am simțit de mic că sunt diferit, dar nu am făcut ceva ca să fiu la fel cu ceilalți”, spune despre el Alexander White în publicaţia allistmagazine.com.

canta-acum-cu-mine.jpg

alexander white
Alexander White, alături de ceilalţi juraţi
foto: PRO TV

“Mama mi-a găsit fondul de ten în buzunare, iar atunci i-am spus că sunt gay”

“Prima dată m-am vopsit în clasa a șaptea. Am luat vopseaua, am citit instrucțiunile. Pe la 13-14 ani mi-am cumpărat și produse cosmetice, și le aveam ascunse prin buzunare. Și, într-o dimineață, mama mă buzunărea căutând țigări și a găsit fond de ten, pudră. Și m-a întrebat ce e cu ele. Și atunci i-am spus că sunt gay. Și părinții mei au fost foarte cool, au reacționat OK. Iar bunica îmi dă share pe Facebook la postări. Să fii homosexual este orientarea ta sexuală. Să fii «drag» (travesti) e o alegere. Pentru unii este un hobby, pentru alții este un job. «Drag queen» este ca și cum am juca un rol, și asta nu o fac doar persoanele gay. Poți să iei foarte în serios rolul acesta feminin sau poți alege zona mai amuzantă, să exagerezi gesturile feminine. Și să aduci în față, ca bărbat, obiceiurile pe care le au femeile”, a mai spus el.

 

Loading...

Citește și