Alexandra Stan, la 30 de ani! Are sâni perfecți, nu a făcut operații estetice și e singură

stan3.jpg

Alexandra Stan a făcut topless şi pe Litoralul românesc
Foto: Blitz

Interpreta care a încins topurile încă de de la debut, cu piesa „Mr Saxobeat”, a avut o viaţă de telenovelă până la cei 30 de ani pe care i-a împlinit pe 10 iunie. Alexandra Stan a fost bătută de fostul iubit şi impresar, a rămas fără bani, dar a reuşit să se ridice și să cucerească lumea cu piesele ei, având Japonia, China şi Turcia la picioare. Din păcate, de curând, Alexandra Stan a trecut din nou printr-o despărţire.

În urmă cu 8 ani se lansa cu piese ca „Lolipop” sau „Mr Saxobeat”, care au cucerit imediat publicul. În 2013, Alexandra Stan, care pe 10 iunie a împlinit vârsta de 30 de ani, era bătută de iubit şi aruncată din maşină, urmând un proces finalizat abuia în 2016. La vremea aceea, impresarul Marcel Prodan era condamnat la închisoare cu suspendare și la plata sumei de 25.000 de euro, reprezentând daune morale. După acel episod, solista a luat-o de la capăt şi și-a continuat cariera în muzică.

 • alexandra stan plaja topless
  Artista a fost foarte relaxată, chiar dacă unii turişti îi aruncau priviri insistente
  foto: Blitz
 • alexandra stan plaja topless
  Solista nu a fost singură la plajă
  foto: Blitz
 • alexandra stan plaja topless
  Alexandra Stan a fost "păzită" de iubitul ei, Bogdan
  foto: Blitz
 • alexandra stan plaja topless
  Artista a stat la plajă în toate poziţiile
  foto: Blitz
 • alexandra stan plaja topless
  Alexandra ne-a obişnuit în ultima vreme cu imagini incendiare de la mare
  foto: Blitz
 • alexandra stan plaja topless
  Iubitul nu a lăsat-o singură pe Alexandra niciun moment
  foto: Blitz
 • Maximize

1/6

A început să aibă succes în multe colţuri ale lumii, a avut concerte în Japonia, China şi Turcia şi a ajuns să se mute în America pentru o perioadă ca să se poată concentra pe munca ei. A devenit din ce în ce mai activă pe rețelele sociale, având peste 400.000 de fani pe Instagram și peste 3 milioane, pe Facebook.

Pentru ei artista a depășit multe bariere și a făcut exces de fotografii sexy, multe considerate chiar indecente de către pudici. Mândră de corpul ei și de sânii naturali, Alexandra și-a etalat trupul la plajă sau în dormitor.  S-a despărţit de Bogdan Stăruială, iubitul ei

Timp de patru ani, solista din Constanţa s-a iubit cu Bogdan Stăruială, care i-a fost prieten, confident, dansator şi manager. Din păcate, drumurile lor s-au separat, dar au rămas prieteni.

stan3_wm.jpg

Alexandra Stan, în toată splendoarea, aşa cum ar dori să o vadă toţi fanii din România şi din străinătate
Foto: Blitz

„M-am mutat la București, nu am mai stat deloc împreună. Noi am ajuns la o despărțire amiabilă. Ne așteptam cumva să se întâmple asta, pentru că noi suntem cumva prieteni. În ultima perioadă eram mai mult prieteni decât iubiți. Ne susținem în continuare unul pe celălalt. O să fie mereu prietenul meu cel mai bun. Și dacă o să mă căsătoresc cu un alt bărbat, Bogdan rămâne Bogdan”, spune Alexandra Stan despre Bogdan, fostul ei iubit. În continuare solista are concerte peste hotare, înregistraeză în studio şi pregîteşte surprize fanilor săi care o urmăresc în continuare pe reţelele de socializare.

Citește și:

Alexandra Stan, obsedată să pozeze cu sfârcurile la vedere

Ce mănâncă Alexandra Stan ca să aibă corpul acesta!

Loading...

Citește și

 • alexandra stan sexy in costum de baie

  Atenție, poze cu Alexandra Stan sexy interzise cardiacilor! Cântăreața de 29 de ani a încins internetul cu câteva imagini superincitante dintr-o vacanță exotică în Bali. Celebra artistă de talie internațională a renunțat de tot la inhibiții și a pozat în ipostaze senzuale, însă internauții au desființat-o.

 • Considerată noua Inna, Alexandra Stan (22 de ani), care a cucerit topurile cu piesa „Mr. Saxobeat", şi-a lansat primul album. De doi ani încoace, Alexandra Stan urcă în avion aproape săptămânal pentru a ajunge în ţări străine unde are programate concerte.