Marcel Prodan, șapte luni de închisoare pentru că a bătut-o pe Alexandra Stan

stan.jpg

alexandra stan
Alexandra Stan a fost bătută de Marcel Prodan în 2013
Foto: Mediafax

În vara lui 2013, Alexandra Stan a fost transformată în sac de box de cel pe care-l credea bărbatul vieții sale, cel cu care-și împărțea și viața profesională, nu doar pe cea personală, Marcel Prodan. Cu greu, vedeta șia- revenit după șocul și loviturile suferite și și-a refăcut viața și cariera.

Se iubește cu Bogdan, un tânăr care-i oferă liniște sufletească  și care îi este alături și în carieră. Nu l-a lăsat însă pe Prodan să scape basma curată, ci l-a dat în judecată.  Avocații lor s-au întâlnit în mai multe ocazii pe sălile de judecată, alături de martorii care au luat apărarea uneia dintre părți.

La mai bine de trei ani de la episodul dureros, agresorul Alexandrei Stan și-a primit pedeapsa: șapte luni de închisoare, pentru săvârşirea infracţiunii de loviri sau alte violenţe, şi au suspendat condiţionat executarea pedepsei închisorii. De asemenea, instanţa l-a obligat pe Prodan să-i plătească Alexandrei Stan daune morale, majorând suma de la 10.000 de euro, cât acordase prima instanţă, la 25.000 de euro, anunță Mediafax.

Loading...

Citește și