Ce mănâncă Alexandra Stan ca să aibă corpul acesta!

alexandra1.jpg

Alexandra Stan dieta, secretele Alexandrei Stan, nutritie, sport, fitness vedete
Alexandra e mândră de posteriorul ei
foto: Instagram

De când s-a mutat în oraşul natal, Constanţa, solista Alexandra Stan (28 de ani) petrece foarte mult timp la plajă, etalându-şi sânii obraznici şi fundul bombat. Într-un interviu pentru un site de nutriţie, ea a explicat cum arată regimul ei alimentar.

Alexandra Stan (28 de ani) are o perioadă roz atât în carieră, cât şi în viaţa amoroasă. Când nu are concerte, solista îşi omoară timpul la plajă, alături de iubitul ei, Bogdan Stăruială, un fost baschetbalist, care între timp i-a devenit şi impresar. Cei doi locuiesc în Constanţa, aşa că au marea la nas, iar ţinutele lor se rezumă la şorturi, maiouri sau costume de baie. Din fericire pentru fanii ei virtuali, peste 3 milioane la număr, artista se pozează des în sutien şi în bikini, iar corpul ei tonifiat primeşte mii de aprecieri.

alexandra_stan.jpg

Alexandra Stan dieta, secretele Alexandrei Stan, nutritie, sport, fitness vedete
Alexandra Stan adoră să se pozeze sexy
foto: Instagram

Într-un interviu pentru publicaţia online slabsaugras.ro, vedeta a explicat care sunt secretele ei. "Dimineaţa începe cu un shake cu proteine izolate din zer, fără zahăr, cu doar 2 grame de carbohidraţi /100 de grame, uneori cu o banană sau cu fructe de pădure. E bine ca dimineaţa să mâncăm alimente cu absorbţie lentă, pentru a avea cât mai multă energie. Alteori mănânc doar albuşul de la un ou fiert. La prânz, din meniu nu lipseşte peştele cu orez sau cu mazăre. Seara, în funcţie de locul unde mă aflu, mănânc o salată cu avocado şi somon, peşte sau o supă cremă. Iau întotdeauna gustări între mese: biscuiţi, nuci, alune, batoane proteice. Înainte de culcare beau un shake cu absorbţie rapidă", declară Alexandra.

alexandra.jpg

Alexandra Stan dieta, secretele Alexandrei Stan, nutritie, sport, fitness vedete
Solista este dependentă de sport
foto: Instagram

Întrebată cum rezistă tentaţiei de a mânca dulce, solista a explicat: "Mănânc seminţe de tot felul şi iau vitamine să am energie. Nu uit să mă hidratez, beau multă apă… care mai stinge poftă de dulce. Mi-am făcut un obicei din a-mi lua cu mine când merg în concerte şi hainele de antrenament. Orice hotel la care mă cazez trebuie să aibă obligatoriu şi o sală de fitness, pe unde trec câte o oră”.

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1
3
ClickPoftaBuna.ro : 1