Alex Velea şi Mario Fresh la Asia Express: «Ni s-a lipit burta de spate!»

asia_express_alex_velea_mario_fresh.jpg

alex velea mario fresh asia express
Alex Velea a făcut echipă cu Mario Fresh la Asia Express
Foto: Antena 1

Noile echipe înscrise în cursa Asia Express au aflat că le aşteaptă o competiţie dură. Încă de la începutul cursei Alex Velea şi Mario Fresh şi-au dat seama că socoteala de acasă nu se potriveşte cu cea din târg. Cea mai mare problemă a celor doi concurenţi a fost lipsa hranei, dar nici găsirea unui mijloc de transport nu li s-a părut o treabă uşoară.

Alex Velea și Mario Fresh formează una dintre cele 9 perechi care au ales să intre în competiţia Asia Express, emisiune ce va fi fifuzat de Antena 1 în primăvara anului viitor. Ajunşi în Filipine, cei doi s-au lovit de o realitate dură, care a depăşit imaginaţia lor.

”Noi am plecat cu un gând, dar așa cum se întâmplă în general, lucrurile s-au dovedit a fi altfel. Nu ne e deloc ușor, ne chinuim în fiecare zi, dar o să ne adaptăm. Până acum ni s-a lipit burta de spate. Noi suntem obișnuiți cu un anumit regim alimentar, iar aici totul e prăjit în mult ulei, pâinea e foarte dulce, parcă e cozonac etc. Ni se pare monstru de greu și uneori ne întrebăm de ce am venit”, au povestit cei doi.

asia_express_filmari.jpg

asia express filmari filipine
Sezonul acesta filmările pentru Asia Express au loc în Filipine şi Taiwan
Foto: Antena 1

Când vine vorba de lucrul care îi sperie cel mai tare, amândoi spun într-un glas: autostopul. “Cred că am o față mult prea agresivă pentru poporul filipinez pentru că e foarte, foarte greu să îi convingem să ne ia cu mașina. Cred că le e frică și de tatuajele mele. Înainte să plec mă gândeam cu groază cum va trebui să opresc mașini, ce rușine o să-mi fie... Aici am trecut peste orice reținere, doar că nu prea opresc ele”, a declarat Alex Velea.

Care sunt cele 9 perechi înscrise la Asia Express, sezonul 3 

La jumătatea lunii octombrie, 9 perechi de vedete au plecat pe Drumul Comorilor, prin Filipine șI Taiwan. Chef Sorin Bontea și Răzvan Fodor, Speak și iubita lui, Ștefania, Nico și fiica ei, Alexandra, Adda și soțul ei, Cătălin, Ristei și fratele lui, Dan, Maria Buză și Lia Bugnar, Alina Ceușan și Carmen Grebenișan, Alex Abagiu și prietenul lui cel mai bun, Radu, Alex Velea și Mario Fresh sunt cei care luptă anul acesta pentru premiul de 30.000 de Euro și pentru mult râvnitul titlu de câștigator Asia Express, cel mai dur reality show din România. Filmările sunt în curs, dar fanii emisiunii vor putea urmări peripeţiile celor 9 echipe abia din primăvară când Antena 1 va difuza emisiunea pe post. 

Primul sezon a fost filmat în Vietnam, Laos, Cambodgia și Thailanda şi a fost câștigat de Ana Baniciu și Raluka. Al doilea sezon Asia Express s-a filmat în India și Sri Lanka şi a fost câștigat de CRBL și Oase.

 

Citeşte şi:

 

Cine este Cătălin Rizea, soțul Addei de la Asia Express. Cum a cerut-o în căsătorie

EXCLUSIV! Dovada că Nico şi fiica ei au fost eliminate de la «Asia Express»! Unde a fost văzută solista

 

 

Loading...

Citește și