EXCLUSIV! Dovada că Nico şi fiica ei au fost eliminate de la «Asia Express»! Unde a fost văzută solista

nico-alexandra-asia-express.jpg

nico
Nico și fiica ei, Alexandra, epuizate în competiția «Asia Express»
foto: Antena 1

Premiul de 30.000 de euro de la «Asia Express» se pare că a rămas un vis frumos pentru Nico și fiica ei, Alexandra Matei. Emisiunea de la Antena 1 încă se filmează în Taiwan și în Filipine, însă artista a fost surprinsă pe 13 noiembrie, în București, la un concert de top. Iată dovada!

La jumătatea lunii octombrie, echipele reality-show-ului «Asia Express» au plecat în Taiwan şi în Filipine, pentru a filma cel de-al treilea sezon al emisiunii ce va fi difuzată în primăvară, la Antena 1. Nico (49 de ani) şi fiica ei, Alexandra Matei (27 de ani), s-au numărat și ele printre concurenți. Iată însă că cele două au ieşit din competiţie și s-au întors în România, căci îndrăgita solistă a fost văzută şi fotografiată miercuri seara (13 noiembrie), la spectacolul de la Sala Palatului „We Will Rock You”, regizat de Răzvan Mazilu.

nico.jpg

nico
Nico (dreapta), alături de actorul Romeo Zaharia, la spectacolul de la Sala Palatului, din 13 noiembrie
foto: Facebook

Cu câteva kilograme în minus şi cu un zâmbet pe chip, Nicoleta Matei a vizionat spectacolul cu Loredana Groza în rolul principal. S-ar părea că solista nu are voie să apară momentan în public, pentru a nu strica surprizele emisiunii, însă a riscat pentru acest show de zile mari, pe care îşi dorea să îl vadă alături de cunoscuţii săi.

nico-teatru-ploiesti.jpg

Nico
Nico apare și în fața unui panou cu Festivalul de Teatru Toma Caragiu din Ploiești. Evenimentul a avut loc în perioada 4-10 noiembrie
Foto: Instagram

Ce spunea Nico despre experiența «Asia Express»

Nico a plecat împreună cu fiica ei, Alexandra, pe Drumul Comorilor, în cel de-al treilea sezon «Asia Express». Chiar dacă avea o idee despre ce urmează să se întâmple, cursa a luat-o prin surprindere. “E o experiență foarte grea, îmi doresc să îi pot face față fetiței mele, pentru că ea este foarte curajoasă, are voință, are tot ce e nevoie pentru concursul acesta. «Asia Express» înseamnă extrem de multă adrenalină. Am emoții tot timpul”, a povestit Nico. “Eu știam la ce să mă aștept, sper doar să am norocul să o am pe mama puternică și să reziste până la final”, a adăugat Alexandra. Întrebate despre ce este cel mai dificil în această aventură, cele două au răspuns fără ezitare: cazarea. “Cel mai greu mi se pare să găsești cazare. Și chiar și atunci când se întâmplă asta e greu să ieși din confortul cu care ești obișnuit și să dormi pe jos, de exemplu. Într-o noapte s-a întâmplat să dormim pe un pat de bambus, într-o căsuță așezată practic într-un copac. Nu aveam cu ce să ne învelim, am avut o singură pernă, a fost o experiență, ce să mai! În plus, nu ne obișnuim deloc cu mâncarea de aici”, au mai povestit cele două.

9 perechi, un singur premiu de 30.000 de euro

Cele nouă perechi au fost formate din Chef Sorin Bontea și Răzvan Fodor, Speak și iubita lui, Ștefania, Nico și fiica ei, Alexandra, Adda și soțul ei, Cătălin, Ristei și fratele lui, Dan, Maria Buză și Lia Bugnar, Alina Ceușan și Carmen Grebenișan, Alex Abagiu și prietenul lui cel mai bun, Radu, Alex Velea și Mario Fresh. Ei luptă anul acesta pentru premiul de 30.000 de Euro și pentru mult râvnitul titlu de câștigător.

Citește și:

Cine este Cătălin Rizea, soțul Addei de la Asia Express. Cum a cerut-o în căsătorie

Cum arătau Alina Ceușan și Carmen Grebenișan de la Asia Express, înainte de operațiile estetice

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1