Alex Bodi, întâlnire emoționantă cu cele două fiice, în arest la domiciliu. ”Nu există fericire mai mare”

alex-bodi0.png

alex bodi si cele doua fiice
Alex Bodi s-a reîntâlnit de Crăciun cu cele două fiice ale lui, Chaquelin și Selena
foto: arhiva personală/Instagram

Click desktop articole 300x250 p1

Click desktop articole 300x250 p2

Alex Bodi, fostul soț al Biancăi Drăgulanu, aflat în arest la domiciliu sub acuzația de proxenetism și șantaj, s-a reîntâlnit cu cele două fiice ale lui de Crăciun. Momentul emoționant al reîntâlnirii cu Chaquelin și Selenaa fost imortalizat de actuala parteneră de viață a afaceristului, care s-a grăbit să facă totul public pe Instagram.

”Nu există fericire și bogăție mai mare decât cea atunci când îți strângi copiii in brațe! Dacă s-ar putea aș da orice ca să vă am mereu lângă mine, pentru că asta mă face cel mai puternic om din lume”, a scris Alex Bodi pe pagina personală de Instagram, în dreptul unei imagini în care apare alături de cele două fiice ale lui, Chaquelin și Selena.

Fotografia a fost făcută în locuința din localitatea ilfoveană Tunari a omului de afaceri acuzat de proxenetism și plasat în arest la domiciliu cu numai câteva zile înainte de Crăciun.

Alex Bodi are două fiice cu două femei

Selena se află deja de câteva zile la tatăl ei, în vreme ce Chaquelin a sosit duminică, în a treia zi de Crăciun. Revederea dintre tată și fiică a fost emoționantă, așa cum era de așteptat, după ce Bodi a intrat în vizorul anchetatorilor și a petrecut zece zile în Penitenciarul de Maximă Siguranță din Craiova.

Chaquelin, fiica cea mare a lui Alex Bodi, trăiește în Spania împreună cu fosta soție a omului de afaceri, Raluca. Alex Bodi mai are o fiică, Selena, din relația cu Iulia Sălăgean. Nici Selena nu trăiește în România, ci în Germania, împreună cu mama ei.

Alex Bodi nu are voie să părăsească locuița sa din Tunari

Alex Bodi, fostul soţ al Biancăi Drăguşanu, acuzat alături de naşul său, Adrian Tâmplaru, de trafic de persoane, proxenetism şi şantaj, a părăsit Penitenciarul de Maximă Siguranţă din Craiova la 18 decembrie, împreună cu alţi doi locotenenţi ai grupării. Bodi a fost așteptat la poarta pușcăriei de un prieten, care l-a dus direct la locuința sa din Tunari, Ilfov, unde va trebui să rămână cel puțin 30 de zile de la data eliberării din pușcărie.

Alex Bodi are obligaţia de a nu părăsi imobilul unde locuieşte fără forme legale situat în comuna Tunari, județul Ilfov, fără permisiunea organului judiciar care a dispus măsura sau în faţa căruia se află cauza. Pe durata arestului la domiciliu, Bodi are următoarele obligaţii: să se prezinte în faţa organului de urmărire penală sau a judecătorului de drepturi şi libertăţi, a judecătorului de cameră preliminară sau a instanţei de judecată, ori de câte ori este chemat și să nu comunice cu persoanele vătămate.

Alex Bodi, denunțat de fosta soție

Alex Bodi a fost arestat preventiv, pe 12 noiembrie, de Tribunalul Dolj, pentru o perioadă de 30 de zile, într-un dosar în care este acuzat de constituire de grup infracţional organizat, trafic de persoane, proxenetism şi şantaj. Pe 9 decembrie, magistraţii i-au prelungit arestul preventiv cu încă 29 de zile, dar Bodi a contestat măsura. Alex Bodi a fost denunţat de fosta soţie, care a mărturisit că în perioada 2014 - 2016 a fost obligată să practice prostituţia în mai multe cluburi din Germania. 

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Citește și

Click desktop articole 580x400 p2

Adevarul

Click desktop articole 300x250 p4

Click desktop articole 300x250 p5