Alex Bodi a ieşit din puşcărie. Cine l-a așteptat pe fostul soț al Biancăi Drăgușanu

alex-bodi.jpg

alex bodi la iesirea din puscarie
Alex Bodi a fost așteptat de un prieten la ieșirea din Penitenciarul de Maximă Siguranță Craiova
foto: captură video/Adevărul

Click desktop articole 300x250 p1

Click desktop articole 300x250 p2

Alex Bodi, fostul soţ al Biancăi Drăguşanu, acuzat alături de naşul său, Adrian Tâmplaru, de trafic de persoane, proxenetism şi şantaj, a plecat din Penitenciarul de Maximă Siguranţă din Craiova, împreună cu alţi doi locotenenţi ai grupării. Bodi a fost așteptat la poarta pușcăriei de un prieten, care l-a dus direct la locuința sa din Tunari, Ilfov, unde va trebui să rămână 30 de zile de aici încolo.

Alex Bodi a ieşit pe poarta Penitenciarului din Craiova alaturi de inculpaţii Lăcătuş. Fostul soț al Biancăi Drăgușanu a fost aşteptat de un prieten care l-a ajutat să-şi ducă bagajele la maşină. După ce s-a îmbrăţişat cu ceilalţi doi locotenenţi ai grupării,  Bodi a plecat spre reşedinţa din comuna Tunari unde va rămâne în următoarele 30 de zile, transmite Adevărul.

Toţi cei 10 inculpaţi din gruparea Tâmplaru - Bodi au contestat la Curtea de Apel din Craiova măsura arestării. Şapte dintre ei nu au avut, însă, câştig de cauză.  

"În baza art. 425 ind.1 alin. 7 pct. 2 lit. a C.pr.pen. raportat la art. 204 C.pr.pen; Respinge contestaţiile declarate de inculpaţii Bogdan Mihnea Ciprian, Gîdea Mircea Andrei, Judele (fost Nicola, Vecerdea) Florin Adrian, Tîmplaru Constantin Adrian, Vasile Andrei Ionuţ, Nicolae Andrei Alin şi Pasmac (fost Ceauşu) Florin Ionuţ, împotriva încheierii nr. 228/2020 pronunţată în şedinţa din camera de consiliu de la 09.12.2020 de judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Dolj, ca nefondate", se arată în sentinţa Curţii de Apel Craiova.

Citește și:

Alex Bodi şi-a invitat fosta soţie la ziua lui. Ce reacţie a avut Bianca Drăguşanu

Alex Bodi, în arest la domiciliu

"Admite contestaţiile formulate de inculpaţii Bodi Alexandru Nicolae, Lăcătuş Marius Adrian şi Lăcătuş Narcis Dumitru împotriva încheierii nr. 228/2020 pronunţată în şedinţa din camera de consiliu de la 09.12.2020 de judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Dolj. (…) respinge propunerea de prelungire a măsurii arestării preventive faţă de inculpaţii Bodi Alexandru Nicolae, Lăcătuş Marius Adrian şi Lăcătuş Narcis Dumitru şi dispune înlocuirea măsurii arestării preventive cu măsura arestului la domiciliu faţă de inculpaţii Bodi Alexandru Nicolae, Lăcătuş Marius Adrian şi Lăcătuş Narcis Dumitru, pe o durată de 30 de zile, începând cu data 18.12.2020 şi până la data de 16.01.2021, inclusiv", au hotărât magistraţii craioveni.  

Alex Bodi nu are voie să părăsească locuița sa din Tunari

Alex Bodi are obligaţia de a nu părăsi imobilul unde locuieşte fără forme legale situat în comuna Tunari, județul Ilfov, fără permisiunea organului judiciar care a dispus măsura sau în faţa căruia se află cauza. Pe durata arestului la domiciliu, Bodi are următoarele obligaţii: să se prezinte în faţa organului de urmărire penală sau a judecătorului de drepturi şi libertăţi, a judecătorului de cameră preliminară sau a instanţei de judecată, ori de câte ori este chemat și să nu comunice cu persoanele vătămate.

Alex Bodi, denunțat de fosta soție

Alex Bodi a fost arestat preventiv, pe 12 noiembrie, de Tribunalul Dolj, pentru o perioadă de 30 de zile, într-un dosar în care este acuzat de constituire de grup infracţional organizat, trafic de persoane, proxenetism şi şantaj. Pe 9 decembrie, magistraţii i-au prelungit arestul preventiv cu încă 29 de zile, dar Bodi a contestat măsura.  Alex Bodi a fost denunţat de fosta soţie, care a mărturisit că în perioada 2014 - 2016 a fost obligată să practice prostituţia în mai multe cluburi din Germania. 

Citește mai multe despre acest caz pe Adevarul.ro
 

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Citește și

Click desktop articole 580x400 p2

Adevarul

Click desktop articole 300x250 p4

Click desktop articole 300x250 p5