Alex Bodi şi-a invitat fosta soţie la ziua lui. Ce reacţie a avut Bianca Drăguşanu

bianca_si_alex.jpg

bianca dragusanu alex bodi
Bianca Drăguşanu şi Alex Bodi au renunţat la divorţ
Foto: arhivă personală

Click desktop articole 300x250 p1

Click desktop articole 300x250 p2

Alex Bodi a fost şi este răsfăţat de toate fetele din viaţa lui. Afaceristul şi-a aniversat ziua de naştere într-un club bucureştean, eveniment de la care nu avea cum să lipsească Bianca Drăguşanu, soţia lui în acte, dar şi fosta parteneră de viaţă, Raluca. Şi fetiţele lui i-au urat "la mulţi ani", oferindu-i felicitări şi desene care i-au topit inima sărbătoritului.

A fost o noapte lungă pentru Alex Bodi, care a petrecut cu râuri de şampanie într-un club din Capitală. Omul de afaceri a avut alături prieteni dragi, dar şi pe Bianca Drăguşanu, cea mai importantă femeie din viaţa lui. Urări călduroase şi sincere a primit şi din partea fetiţelor sale. De altfel, Raluca, fosta lui soţie, care i-a dăruit o fiică, a fost şi ea invitată în clubul unde afaceristul s-a distrat. Deşi mulţi ar spune că prezenţa acesteia ar putea pune în pericol liniştea cuplului Alex-Bianca, în fapt blonda şi fosta nevastă a afaceristului au legat o prietenie strânsă, aşa că ele două au petrecut împreună fără probleme, ba chiar s-au fotografiat stând una lângă cealaltă pe canapea.

bianca_si_fete.jpg

bianca prietene aniversare alex bodi club
Bianca, alături de fosta soţie a lui Alex şi de prietenele ei la ziua lui Alex Bodi
Foto: arhivă personală

Şi anul trecut, fosta soție a lui Alex Bodi, care locuiește în Spania, a venit în țară. Raluca a adus-o şi atunci în România pe micuța ei, ca să petreacă sărbătorile cu tăticul Alex. De pe atunci Bianca și Raluca s-au înţeles perfect, fiind surprinse chiar la cumpărături.

bianca.jpg

bianca dragusanu raluca fosta sotie alex bodi
Bianca Drăguşanu şi Raluca, fosta soţie a lui Alex Bodi
Foto: arhivă personală

Alex Bodi mai are o fetiţă, cu Iulia, fosta soţie de care a divorţat după ce a cunoscut-o pe Bianca Drăguşanu, şi care i-a dăruit şi ea o fetiţă. 

"Ne-am cunoscut pe 1 septembrie (n.r. 2018). El era căsătorit pe vremea aia și ne-am îndrăgostit. El a fost foarte corect față de fosta lui soție. I-a spus că s-a îndrăgostit de mine. Au divorțat și noi ne-am oficializat relația”, povestea de curând Bianca pentru Click! 

Bianca şi Alex Bodi s-au aflat în pragul divorţului    

Bianca Drăgușanu (37 de ani) l-a readus în dormitorul ei pe Alex Bodi, deşi pe 3 decembrie toată lumea se aştepta ca cei doi să meargă la notar pentru a parafa divorţul. Cei doi s-au afișat, săptămâna trecută, la un eveniment monden, unde Bianca a fost gazdă, iar el a acordat un premiu unei vedete tv, ieşire care le-a prins bine căci au renunţat la separare. Aniversarea afaceristului a venit să le confirme împăcarea în faţa tuturor. 

Cum a început scandalul dintre Bianca Drăgușanu și Alex Bodi

Tot scandalul dintre ei a pornit în urmă cu o lună, când Bianca ar fi depus actele de divorț și a publicat o fotografie în care apărea rănită pe mână, chiar de propriul soț.”Am constatat că nu avem intenţii comune, am considerat amândoi că este mai ok. Am depus actele de divorţ, termenul este pe 3 decembrie, avem câteva zile de gândit, dar noi doi am considerat că cel mai este să o luăm pe drumuri separate că nu ajungem la un punct comun. Am ajuns la un nivel prea înalt al relaţiei şi decât să ajungem la alte finaluri sau să ne compromitem, că suntem oameni maturi, am considerat că este mai bine să evităm. Munca mea nu-mi permite să stau prea mult în ţară, ea îşi neglijează job-ul. Noi ne-am promis unul celuilalt ca la următoarea ceartă să se încheie. Am stat de vorbă, nu se poate conforma cu anumite chestii, ea amplifică greşelile mele şi a stabilit că nu merităm niciunul stres şi nervi", declara el.

 

 

Citeşte şi:

 

Bianca Drăgușanu, mireasă mai sexy pentru Alex Bodi decât pentru Victor Slav!

Bianca și Alex Bodi au atras toate privirile în luna de miere: ea cu sânii, el cu tatuajele

 

 

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Citește și

  • bianca dragusanu la cinematograf cu prietenele dupa ce s-a aflat de divorţ

    La doar o zi distanţă după ce s-a aflat că a depus actele de divorţ la notar, Bianca Drăguşanu nu stă închisă în casă să-şi plângă amarul, ci dimpotrivă. Blonda a fost surprinsă joi seara, în oraş, în compania prietenelor ei, care o susţin şi o ajută moral să treacă peste suferinţa şi tumultul ultimelor zile. Fosta prezentatoare tv a decis să pună punct mariajului cu Alex Bodi, după ce în urmă cu 3 luni cei doi se cununau civil la Primăria Sectorului 3.

  • Bianca Drăgușanu pare să uite toate certurile și conflictele pe care le-a avut de-a lungul relației și a fostei căsnicii scurte pe care a avut-o alături de Alex Bodi. Cei doi s-au întâlnit la un eveniment monden, unde nu s-au evitat, ba mai mult, au stat împreună și și-au zâmbit.

Click desktop articole 580x400 p2

Adevarul

Click desktop articole 300x250 p4

Click desktop articole 300x250 p5