Alex Bodi lovitură dură în închisoare. Judecătorii i-au respins cererea de eliberare fostului soț al Biancăi Drăgușanu

bianca-dragusanu-si-alex-bodi.jpg

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi
Relația dintre Alex Bodi și Bianca Drăgușanu a ținut ani de zile prima pagină a presei mondene
Citeste tot despre: 

Alex Bodi, fostul soț al vedetei Bianca Drăgușanu, aflat în arest din 11 noiembrie a primit o veste proastă. Tribunalul Dolj i-a respins cererea de eliberare iar controversatul milionar, reținut într-un dosar de proxenetism, trafic de droguri și de persoane rămâne în spatele gratiilor pentru 30 de zile. Singura sa speranță rămâne ca la mijlocul lui decenbrie, când va expira arestul să nu I se prelungească.

Potrivit fanatik.ro, Tribunalul Dolj a respins cererea formulată în numele lui Alex Bodi de avocați. Aceștia depuseseră în instanță o cerere prin care solicitau eliberarea acestuia înainte de îndeplinirea termenului de 30 de zile. Magistrații nu s-au lăsat convinși și au respins contestația așa că fostul soț al Biancăi Drăgușanu trebuie să-și ispășească”pedeapsa”.

 

Alex Bodi a fost reclamat poliției și de o fostă soție

 

Fostul soț și iubit al Biancăi Drăgușanu rămâne în arest, fiind suspectat că se ocupă cu prostituția de mai bine de 12 ani. Bărbatul este suspectat că alături de Adrian Tâmplaru, liderul lumii interlope din Sibiu și alte șapte persoane se ocupau de proxenetism, trafic de persoane și chiar de droguri. Se pare că și-a obligat chiar prima soție să practice această meserie, Silvia Iulia Sălăgean fiind una dintre persoanele care l-au reclamat poliției. Capul rețelei era Adrian Tâmplaru, unul dintre foștii locotenenți ai celebrului proxenet Ion Clămparu

 

Alex Bodi era proaspăt recăsătorit după despărțirea de Bianca Drăgușanu

 

Alex Bodi se recăsătorise după despărțirea de Bianca Drăgușanu cu rusoaica Daria Radionova în vârstă de 24 de ani. Potrivit presei mondene, cei doi nu au apucat să petreacă foarte mult timp împreună după ce și-au oficializat relația, afaceristul ajungând în vizorul oamenilor legii la scurt timp după ce șatena a ajuns în România. Potrivit fanatik.ro, în urmă cu câteva zile tânăra a făcut precizări privind legătura cu Alexa Bodi, lăsând să se înțeleagă că a fost amanta acestuia în perioada în care bărbatul forma un cuplu cu fosta prezentatoare TV. Bianca Drăgușanu s-a abținut să dezvăluie prea multe informații, precizând că nu vrea să o facă „celebră” pe actuala iubită a lui Alex Bodi.

 

Citiți și

 

Alex Bodi, arestat pentru trafic de persoane. A fost denunțat de o fostă soție, pe care o prostitua în Germania

 

Alex Bodi, arestat pentru 30 de zile: "Fetele racolate erau umilite în ultimul hal"

Loading...
 
 

Citește și

  • bianca dragusanu alex bodi cununie civila sector 3

    Bianca Drăguşanu s-a măritat în mare secret cu Alex Bodi, evenimentul fiind programat joi după-amiază la Starea Civilă de la Primăria sectorului 3. Vedeta şi omul de afaceri au fost foarte discreţi cu organizarea cununiei, aşa că au avut lângă ei doar câţiva prieteni, care le sunt de altfel şi martori în faţa ofiţerului de Stare Civilă. Fotoreporterii Click! au surprins imagini la cald cu mirii când intră la Starea Civilă şi apoi pleacă în grabă cel mai probabil să sărbătorească.

  • “Împăcarea costă, nu glumă!” ne pot spune, cu mâna pe inimă, Alex Bodi, iubitul Biancăi Drăguşanu, Ilie Năstase, fostul soţ al lui Brigitte Năstase, dar şi Leo de la Strehaia, care era topit după fotomodelul Loredana Chivu. De dragul lor, cei trei bărbaţi şi-au golit cardurile.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1