Alex Bodi lovitură dură în închisoare. Judecătorii i-au respins cererea de eliberare fostului soț al Biancăi Drăgușanu

Ultima actualizare:

    Relația dintre Alex Bodi și Bianca Drăgușanu a ținut ani de zile prima pagină a presei mondene
Relația dintre Alex Bodi și Bianca Drăgușanu a ținut ani de zile prima pagină a presei mondene

Alex Bodi, fostul soț al vedetei Bianca Drăgușanu, aflat în arest din 11 noiembrie a primit o veste proastă. Tribunalul Dolj i-a respins cererea de eliberare iar controversatul milionar, reținut într-un dosar de proxenetism, trafic de droguri și de persoane rămâne în spatele gratiilor pentru 30 de zile. Singura sa speranță rămâne ca la mijlocul lui decenbrie, când va expira arestul să nu I se prelungească.

Potrivit fanatik.ro, Tribunalul Dolj a respins cererea formulată în numele lui Alex Bodi de avocați. Aceștia depuseseră în instanță o cerere prin care solicitau eliberarea acestuia înainte de îndeplinirea termenului de 30 de zile. Magistrații nu s-au lăsat convinși și au respins contestația așa că fostul soț al Biancăi Drăgușanu trebuie să-și ispășească”pedeapsa”.

Alex Bodi a fost reclamat poliției și de o fostă soție

Fostul soț și iubit al Biancăi Drăgușanu rămâne în arest, fiind suspectat că se ocupă cu prostituția de mai bine de 12 ani. Bărbatul este suspectat că alături de Adrian Tâmplaru, liderul lumii interlope din Sibiu și alte șapte persoane se ocupau de proxenetism, trafic de persoane și chiar de droguri. Se pare că și-a obligat chiar prima soție să practice această meserie, Silvia Iulia Sălăgean fiind una dintre persoanele care l-au reclamat poliției. Capul rețelei era Adrian Tâmplaru, unul dintre foștii locotenenți ai celebrului proxenet Ion Clămparu

Alex Bodi era proaspăt recăsătorit după despărțirea de Bianca Drăgușanu

Alex Bodi se recăsătorise după despărțirea de Bianca Drăgușanu cu rusoaica Daria Radionova în vârstă de 24 de ani. Potrivit presei mondene, cei doi nu au apucat să petreacă foarte mult timp împreună după ce și-au oficializat relația, afaceristul ajungând în vizorul oamenilor legii la scurt timp după ce șatena a ajuns în România. Potrivit fanatik.ro, în urmă cu câteva zile tânăra a făcut precizări privind legătura cu Alexa Bodi, lăsând să se înțeleagă că a fost amanta acestuia în perioada în care bărbatul forma un cuplu cu fosta prezentatoare TV. Bianca Drăgușanu s-a abținut să dezvăluie prea multe informații, precizând că nu vrea să o facă „celebră” pe actuala iubită a lui Alex Bodi.

Citiți și

Alex Bodi, arestat pentru trafic de persoane. A fost denunțat de o fostă soție, pe care o prostitua în Germania

Alex Bodi, arestat pentru 30 de zile: "Fetele racolate erau umilite în ultimul hal"

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ion Tiriac (Sportpictures) jpg
image
image
image
image
image
image
Ion Gavrila Ogoranu jpg
Domeniile Murani FOTO destinatiaanului.ro
hipodrom baneasa jockeyclub1 jpg
supermarket jpeg
cruce pixabay jpg
parau peta1 jpg
image png
tiktik chelnerita png
image
actualitate.net
image
actualitate.net