Silviu Prigoană şi Adriana Bahmuţeanu încă se judecă pentru educaţia copiilor

bahmu8-9-vedete-bahmu-zoom-.jpg

adriana bahmuteanu copii scoala privata proces
Adriana cere custodie unică a celor doi copii, iar Silviu vrea ca micuţii să aibă domiciliul în vila lui
foto: arhiva personală

Niciunul nu se lasă! Silviu Prigoană şi Adriana Bahmuţeanu au avut din nou zilele trecute o înfăţişare la tribunal pentru ca judecătorii să decidă ce fel de şcoală vor urma cei doi băieţi ai lor. În prezent, Maximus şi Eduard sunt înscrişi la unităţi de învăţământ de stat, dar omul de afaceri ar vrea pentru ei să studieze în privat.

Deşi au divorţat de mai bine de doi ani, Silviu Prigoană şi Adriana Bahmuţeanu se află încă în proces la tribunal. Omul de afaceri îşi doreşte ca cei doi copiii ai lor să urmeze cursurile unei şcoli private, iar vedeta de televiziune susţine că nu ar fi indicat să facă acest lucru. Silviu Prigoană a explicat în trecut că şcoala privată pentru cei doi fii ai săi, Maximus (7 ani) şi Eduard (5 ani), nu va costa nimic, pentru că cei mici au primit burse. Se pare că şcoala unde vrea ca băieţii să fie mutaţi ajută material copiii care provin din familii cu probleme, cum este şi cazul familiei Prigoană, omul de afaceri având un handicap locomotor.

Prezentatoarea tv a mărturisit, miercuri seară, la Antena Stars că şi-a revăzut soţul, dar că deşi l-a salutat cu un semn discret în cap, el s-a întors cu spatele. "Nu vorbim. Nu mi-a zis nici măcar «bună ziua», dar nici vorba cealaltă. S-a întors şi a plecat. El se luptă ca băieţii mei să înveţe în privat", a subliniat resemnată vedeta de la Antena Stars.    

Silviu Prigoană povestea în trecut că vrea pentru copiii lui o şcoală britanică, cu un sistem foarte bun de învăţământ, care îi va ajuta pe cei mici să se dezvolte în alt fel, dar că mama lor se opune mutării. 

Loading...

Citește și

 • silviu prigoana copii

  Silviu Prigoană şi Adriana Bahmuţeanu se află în proces pentru că omul de afaceri îşi doreşte ca cei doi copiii ai lor să urmeze cursurile unei şcoli private, iar vedeta de televiziune susţine că nu ar fi indicat să facă acest lucru.

 • bahmuteanu, prigoana, procurori, botez

  Telenovela Bahmuţeanu-Prigoană continuă. În timp ce afaceristul Silviu Prigoană încearcă să ducă o viaţă fără griji şi se distrează la petreceri, prezentatoarea Antena Stars face ce face şi iar dă de necaz. Adriana a fot audiată la DIICOT, după ce i-au fost golite conturile pe care-şi încasa salariul.

 • bahmuteanu

  Adriana Bahmuțeanu și Silviu Prigoană nu pot să cadă la pace orice ar fi. Au divorţat în primăvara lui 2015 şi de atunci se ceartă periodic pe tema educaţiei celor doi copii, Maximus și Eduard, dar şi asupra programului de vizitare. Micuții au petrecut vacanța de iarnă alături de tatăl său, dar când Adriana a mers să-i ia acasă, surpriză!, omul de afaceri a decis să profite de vacanța extinsă de decizia Gabrielei Firea și să mai țină băieții la el.

 • adriana bahmuteanu iubit

  Ai spune că Bahmu și Prigoană încă se mai iubesc la cât de mult se ceartă, deși sunt divorțați de un an și jumătate. Zilele acestea, o simplă procedură cosmetică raportată de Adriana Bahmuțeanu a declanșat un scandal de toată frumusețea, ca-n vremurile în care pliciul făcea legea în cea mai vocală familie din showbiz-ul autohton.

ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1
3
ClickPoftaBuna.ro : 1