Adriana Bahmuţeanu, cu copilul de urgenţă la spital! Ce s-a întâmplat

bahmu_copii.jpg

adriana bahmuteanu copil urgenta sufocare laringita
Adriana Bamuţeanu a fost extrem de îngrijorată din cauza fiului ei mai mic
Foto: arhivă personală

Momente dramatice acasă la Adriana Bahmuţeanu! Prezentatoarea a tras o spaimă soră cu moartea după ce fiul ei cel mic, Eduard, a acuzat, vineri dimineaţă, stări de rău, şi o senzaţie de sufocare. Îngrijorată, vedeta s-a îmbrăcat val-vârtej, s-a urcat în maşină şi a luat drumul spitalului.

Adriana Bahmuţeanu a trecut prin clipe de coşmar vineri dimineaţă. S-a trezit în strgătele disperate de ajutor ale fiului ei, Eduard, care spunea că se sufocă. S-a urcat în maşină şi l-a transportat de urgenţă la spital, unde copilul a stat două ore sub supraveghere medicală. Din fericire, cu o injecţie şi tratament cu aerosoli, Eduard a scăpat de probleme, iar mama ei s-a calmat. Vedeta a intrat în direct prin telefon la Antena Stars şi a explicat ce s-a întâmplat.      

"Dimineaţă pe la 6, m-am trezit că cel mic avea o senzaţie de sufocare. A avut o laringită subită, aşa mi-au zis. L-au stabilizat, i-au făcut tratament, iar acum este bine copilul. Nu am mai avut o aşa o experienţă în viaţa mea. Nu a mai păţit niciodată aşa ceva, repet! Mi-a sărit inima din piept, cred că m-am teleportat la spital. Doctorii ştiau despre ce e vorba. Am înţeles că în momentul în care copilul are laringită se poate manifesta şi aşa. M-am speriat pentru că copilul striga la mine «mami, du-mă la spital. Cheamă ambulanţa!» Numai mamă să nu fii în momente din astea. Am fost ca un balaur cu flăcări pe nas", a spus Adriana Bahmuţeanu la Antena Stars. 

Prezentatoarea are doi băieţi, Maximus (9 ani) şi Eduard (7 ani), din mariajul cu fostul soţ, afaceristul Silviu Prigoană. Amândoi sunt elevi la Şcoala 150, din sectorul 5 şi locuiesc cu mama lor.

Loading...

Citește și

  • Unităţile de învăţământ din Bucureşti au devenit adevărate focare de infecţie. Copiii sunt duşi acolo sănătoşi, dar sunt luaţi acasă bolnavi. Este şi cazul băieţilor Adrianei Bahmuţeanu, care sunt în carantină de câteva zile din cauza unui streptococ pe care l-au luat de la şcoală.

  • adriana bahmuteanu bob tunsoare schimbare de look

    Nici divorţul nu pare să fi îngropat securea războiului între Adriana Bahmuţeanu şi fostul ei soţ, afaceristul Silviu Prigoană. Chiar dacă vedeta este în plin proces de "reinventare", a slăbit vizibil, şi-a făcut tot felul de rejuvenări şi şi-a pus extensii de păr, Bahmu nu-l iartă pe tatăl băieţilor ei, pe care îl acuză de "nepăsare".

  • adriana bahmuteanu vegetariana

    Adriana Bahmuțeanu (41 de ani) este de nerecunoscut! Prezentatoarea de la Antena Stars a slăbit enorm. Ea a făcut furori cu noua ei siluetă la evenimentele mondene la care a participat în ultima vreme.

  • silviu prigoana adriana bahmuteanu

    Adriana Bahmuțeanu și-a acuzat fostul soț că nu respectă programul de vizită stabilit de instanță pentru cei doi copii, iar răspunsul Lui Silviu Prigoană nu s-a lăsat mult așteptat. Omul de afaceri a trimis un drept la replică în care arată că, în realitate, vedeta Antena Stars este cea care nu-i permite să interacționeze cu fiii săi.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1