Adelina Pestrițu și-a externat fetița din spital! Imaginea care a «topit» inimile fanilor

adelina-pestritu-fetita-externata-din-spital1.jpg

Adelina Pestrițu și-a externat fetița din spital
Foto Instagram

Deși noul an a început cu multe emoții pentru Adelina Pestrițu și partenerul ei de viață, Virgil Șteblea, în familia lor s-a instalat rapid liniștea. După ce micuța celor doi a avut nevoie de îngrijiri medicale chiar în seara de Revelion, fiind și internată în spital pentru atenție amănunțită din partea medicilor, aceștia din urmă au decis că starea de sănătate a Zenaidei este una bună și micuța poate fi externată.

Pot răsufla ușurați! Adelina Pestrițu și Virgil Șteblea și-au adus fetița acasă, după ce au petrecut seara de Revelion în spital, alături de Zenaida, care nu s-a simțit prea bine în noaptea dintre ani și a fost dusă de urgență la spital. După ce micuța a fost tratată pentru puseurile de febră, doctorii care s-au ocupat de ea au decis că starea ei de sănătate este una bună și se poate întoarce, astfel, acasă. Acum că fetița ei este în afara oricărui pericol, Adelina își poate începe în forță anul. Vedeta a dorit să le ureze și admiratorilor ei toate cele bune cu ocazia venirii lui 2019, prin intermediul unei imagini publicate pe rețelele de socializare.

Alte vedete care au fost cu copiii la spital, în noaptea dintre ani

Fetița Adelinei Pestrițu a fost externată din spital

În poză, vedeta apare alături de micuța Zenaida, pe care o îmbrățișează. Zeny, în vârstă de 5 luni, este zâmbitoare acum că problemele ei de sănătate s-au terminat și s-a întors acasă „la mami și la tati”, unde are parte de cea mai bună îngrijire.

„Am tratat câteva pusee de febră la indicațiile medicului nostru pediatru însă, la cea din urmă am luat decizia de a merge la urgență. Astfel, după un consult, doctorii de gardă ne-au sfătuit să ne internăm pentru mai multe investigații și mai ales pentru că exista riscul să ajungă la febră mare din nou. Și, cum peste tot sunt copilași răciți, e mai bine să rămânem sub supravegherea medicilor specialiști. Ne-am făcut imediat internarea și în spital am petrecut și primul nostru Revelion în formulă de 3”, a povestit Adelina Pestrițu pe blogul personal.

adelina-pestritu-fetita-externata-din-spital.jpg

Adelina Pestrițu și-a adus fetița acasă
Foto Instagram

După primul Revelion al micuței Zenaida petrecut în spital, lucrurile au revenit la normal, iar familia se bucură din nou de „veselia casei”, care nu mai este bolnavioară. „Și iată și prima noastră poză din 2019, în sfârșit acasă. Suntem sănătoase și vesele că ne-am întors în căminul nostru unde e cald și bine! Vă mulțumim pentru toate mesajele și gândurile bune. Vă îmbrățișăm și vă urăm un an plin de reușite!” a fost mesajul publicat de Adelina în mediul virtual, alături de imaginea în care apărea alături de fetița ei. Fotografia i-a emoționat pe fani, care i-au urat micuței multă sănătate și fericire în noul an.

 

 

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1