Adelina Pestrițu a făcut Revelionul la spital. Ce a pățit fiica ei

virgil-steblea-adelina-pestritu-fiica-zenaida.jpeg

adelina pestritu
Adelina Pestrițu, Virgil Șteblea și micuța Zenaida au petrecut primul Crăciun acasă, dar Revelionul, la spital
foto: arhivă personală

Nu aduce anul ce aduce ceasul. Primul Revelion al Adelinei Pestrițu cu fiica ei, Zenaida Maria, în vârstă, de 5 luni, s-a consumat într-un loc în care nici o mămică nu dorește să ajungă cu copilul ei: la spital. Vedeta a povestit pe blog întreaga pățanie care, din fericire, s-a încheiat cu bine.

În timp ce toate divele din showbiz făceau paradă de Revelion, pe rețelele sociale, cu rochii și petreceri care mai de care, Adelina Pestrițu (32 de ani), cu un milion de urmăritori pe Instagram, părea în silenzio stampa. Motivul absenței l-a dezvăluit chiar ea, pe 1 ianuarie. "Pentru noaptea de Revelion nu aveam planuri spectaculoase puse la cale. Ne propusesem să-l petrecem în familie, mai ales că, pentru Zeny, a fost primul din viața ei. Așadar, rămâneam acasă sau cel mult mergeam la niște prieteni în vizită. Și, tocmai când ne pregăteam să intrăm în Noul An, Zeny a necesitat îngrijiri medicale de urgență. Am tratat câteva pusee de febră la indicațiile medicului nostru pediatru însă, la cea din urmă am luat decizia de a merge la urgență. Astfel, după un consult, doctorii de gardă ne-au sfătuit să ne internăm pentru mai multe investigații și mai ales pentru că exista riscul să ajungă la febră mare din nou. Și, cum peste tot sunt copilași răciți, e mai bine să rămânem sub supravegherea medicilor specialiști. Ne-am făcut imediat internarea și în spital am petrecut și primul nostru Revelion în formulă de 3 (n.r. alături de Virgil Șteblea, iubitul ei și tatăl micuței)", a povestit Adelina Pestrițu pe blogul ei, www.edamagazine.ro.

adelina-pestritu-virgil-steblea.jpg

adelina pestritu
Adelina Pestrițu și logodnicul ei, Virgil Șteblea
foto: arhivă personală

Din fericire, micuța s-a simțit bine după îngrijirile medicale primite, așa că noul an a prins-o trează, privind artificiile de la geamul spitalului. "Pentru noi a fost oricum cel mai frumos și special, pentru că am fost împreună, iar la 00.00 am putut să ne urăm toate cele minunate pentru anul ce tocmai și-a intrat în drepturi! Ne-am îmbrățișat, am ciocnit un pahar de șampanie și ne-am declarat iubirea. Zeny a putut privi focul de artificii, chiar și de la fereastra spitalului și, pe lângă toate puseele de febră și disconfort, este veselă și zâmbitoare", a mai povestit Adelina, care a devenit mămică pentru prima oară, pe data de 3 august 2018.

Loading...

Citește și

  • adelina pestritu

    Linişte, dragoste şi bani mulţi. De asta are parte acum Adelina Pestriţu. Vedeta, care acum doi ani a renunţat la colaboarea cu Kanal D, o duce bine din contracte de imagine, se ocupă de magazinul ei online, de familie, iar Moș Crăciun a răsplătit-o și el fix cu darurile pe care i le-a cerut.

  • Linişte, dragoste şi bani mulţi. Aşa arată acum viaţa Adelinei Pestriţu.Vedeta, care acum doi ani a renunţat la colaboarea cu Kanal D, o duce bine din contracte de imagine, se ocupă de magazinul ei online, şi şi-a luat bolid nou.