Fiica Adelinei Pestrițu adoră să se uite la desene animate la numai cinci luni

adelina-pestritu-maria.jpg

Fiica Adelinei Pestrițu adoră să se uite la desene animate
Foto Captură Video

Adelina Pestrițu și-a luat fiica la prima emisiune tv a micuței. Zenaida a cucerit inimile tuturor telespectatorilor și a fost foarte liniștită. Adelina Pestrițu este foarte fericită de când a devenit mamă, lucru pe care ea și-l dorea de foarte multă vreme.

Fosta prezentatoare tv a mărturisit în cadrul unei emisiuni tv de la Kanal D cum i s-a schimbat viața. Adelina Pestrițu și fiica ei au deja multe activități în comun. Zenaidei îi place cel mai mult să vizioneze desene animante alături de mama ei. 

Adelina Pestrițu și fiica ei, Zenaida, au apărut împreună pentru prima oară la tv

Adelina Pestrițu a devenit mamă în luna august a acestui an, iar de când fiica ei a venit pe lume, vedeta se simte foarte împlinită. 

„Are şapte kilograme deja. Mi-a rupt braţul. E foarte sociabilă. În mod normal ţipa de pe scăunelul de pe canapeaua din living. Se uită la desene. Iar noi ne uităm la ea. Aşteptăm să vedem de ce are nevoie. Am impresia că o se se înece cu propriile mâini. Le bagă în gură până la cot”, a spus Adelina Pestriţu la Kanal D. 

Adelina Pestrițu, planuri de Crăciun

Adelina Pestrițu va petrece sărbătorile alături de fiica și iubitul ei, tatăl copillului, și speră să creeze împreună cele mai frumoase amintiri.

„De Crăciun petrecem în familie. La fel şi de Revelion. O să gătim noi în casă. Sărmăluţe. O să gătesc eu, îmi face plăcere. O să gătească şi bunicile. Facem o masă mare acasă, o să stăm cu minunăţia. E primul ei Crăciun. Copilul perfect. E cuminte şi sănătoasă„, a mai spus Adelina Pestriţu la Teo Show. 

Adelinei Pestrițu nu-i este teamă ca fiica ei să se îmbolăvească, așa cum se tem multe mămici din lume. Virgil Șteblea, iubitul ei, este cel care se teme pentru acest lucru.

„De boala asta suferă şi Virgil. Dacă deschid fereastra ca să aerisesc…Virgil o iubeşte de leşină. E mai panicos decât mine, uneori îl mai ponderez eu. Sunt şocată de mine. Nu credeam că pot să am atâta răbdare. Nu am avut momente în care să simt că o să clachez”, a mai spus ea. 
 

Loading...

Citește și

  • Cum spiritul sărbătorilor de iarnă este din ce în ce mai prezent în viețile noastre, micuții sunt, ca în fiecare an, din ce în ce mai entuziasmați de venirea Moșului, care se presupune că trebuie să le aducă acestora cadourile mult visate. Copiii vedetelor autohtone au amânat scrisul listei de dorințe pentru Moș Crăciun pentru anii viitori și au fost duși de părinți să-l întâlnească pe acesta în persoană.

  • În urmă cu doi ani, nepotul lui Gigi Becali îi aducea grave injurii Adelinei Pestrițu (31 de ani), acuzând-o de prostituție. Bruneta l-a dat în judecată și anul trecut a câștigat procesul. Iată însă că decizia nu a fost pe placul lui Lucian Becali, care a deschis alt proces împotriva Adelinei.