Adelina Pestriţu şi Dan Negru au votat în străinătate. Mihai Şora a fost observator la Florenţa

virgil_si_adelina.jpg

adelina pestritu america virgil steblea sectie de votare
Adelina Pestriţu şi Virgil Şteblea au votat în America
Foto: arhivă personală

Peste 500.000 de alegători au votat în străinătate la alegerile prezidențiale până duminică la ora 15.00, potrivit datelor furnizate de Biroul Electoral Central (BEC). Dintre aceștia, 375.662 au votat pe liste suplimentare, iar 25.189 sunt votanți pe listă corespondență. Printre ei se numără Dan Negru, care şi-a expirmat dreptul constituţional la Chişinău, Adelina Pestriţu, aflată în America pentru a participa la gala E! People’s Choice Awards 2019, actorii Marius Manole şi Mirela Oprişor, care au votat la Londra.

Vot masiv al românilor din diaspora. Şi cei care s-au aflat în tranzit şi-au exprimat opţiunea electorală. Aflat la filmări la Chişinău, Dan Negru a votat chiar dacă nu s-a aflat pe teritoriul ţării.

dan_negru.jpg

dan negru vot chisinau
Dan Negru a votat la Chişinău
Foto: arhivă personală

 

"Stranie coincidență: au pus ambasada României in Chișinău la intersecția străzilor Pușkin cu București. Așa cum a fost mereu Moldova asta, la intersecția Rusiei cu România... Filmez in Chișinău zilele astea așa ca am furat “startul” și am votat aici chiar dacă mă intersează mai mult dacă Clujul bate pe Dinamo mâine decât dacă bate Johannis...", a notat vedeta Antena 1 pe contul personal de Instagram.

Adelina Pestriţu a fost votată cel mai bun influencer din România în anul 2019 şi a plecat în urmă cu doar câteva zile în America pentru a fi premiată şi acolo. Chiar dacă se află la mii de kilometri distanţă de casă, bruneta nu a ratat secţia de votare. "Suntem aici pentru că voturile pot schimba lumea în bine", a scris Adelina Pestriţu în dreptul unei forografii prin care îşi anunţă fanii că a votat şi ea.

Marius Manole şi Mirela Oprişor au votat la Londra

La Londra, actriţa Mirela Oprişor, cunoscută pentru rolul ei din LAs Fierbinţi unde o interpretează pe Aspirina, a votat fără să stea la coadă. Cu acelaşi entuziasm şi-a exprimat dreptul electoral şi Marius Manole, tot la Londra.

mirela_oprisor.jpg

mirela oprisor aspirina votare londra
Mirela Oprişor a votat la Londra
Foto: arhivă personală

"Habar nu aveţi cât mă bucur că am ajuns să votez la Londra la Romanian Cultural Institute în Londra, a durat fix 20 de secunde. Hai România!", a scris Marius Manole. 

marius_manole.jpg

marius manole vot londra
Marius Manole a votat în străinătate
Foto: arhivă personală

 

Mihai Şora a votat la Florenţa

Mihai Șora, care a împlinit recent 103 anie-a reamintit urmăritorilor săi că, în cadrul acestui scrutin, are calitatea de observator independent în orașul italian Florenţa.

mihai_sora.jpg

mihai sora observator florenta
Mihai Şora are 103 ani
Foto: arhivă personală

 

„Dragi prieteni, vă aștept la vot. Forța noastră este votul. Cine nu conștientizează această propoziție elementară nu a înțeles nimic din temeiurile democrației. Nu alegem doar un om: ne alegem viitorul. Al Dumneavoastră observator independent (și plin de speranțe) Mihai Șora. P.S. Echipa de la Firenze este formidabilă! Sunt oameni entuziaști și pricepuți. Niciodată votarea nu a fost mai simplă ca acum: fără coadă, fără nervi. #fiecarevotcontează”, a scris Mihai Șora, pe pagina sa de Facebook.

În străinătate au fost organizate 835 de secţii de votare, cele mai multe în Spania şi Italia (143, respectiv 142).

 

Citeşte şi:

 

De ce nu se îngrașă niciodată Dan Negru. Are un ritual pe care îl respectă de 20 de ani

Adelina Pestriţu, sexy în luna de miere. A făcut furori pe plajă cu silueta perfectă

 

Loading...

Citește și

  • adelina pestritu instagram

    Toată lumea s-a întrebat din ce îşi câştigă Adelina Pestriţu banii după ce a dispărut de la tv. Bruneta a fost prezentatoarea unui late night show la Kanal d, dar din 2016, fosta gazdă a emisiunii "Wowbiz" s-a reorientat şi a început să fie mai activă pe reţelele sociale, unde are acum foarte mulţi urmăritori. Parteneriatele şi asocierea de imagine cu diferite firme care promovează produse sau servicii pentru femei nu au întârziat să apară, astfel că acum bruneta este asaltată de oferte, care îi aduc satisfacţii financiare.

  • Vedeta Antena 1, Dan Negru (47 de ani), munceşte din greu pentru cei doi copii, Bogdan (7 ani) şi Daria (9 ani). Şi-a propus să le construiască un adevărat imperiu imobiliar şi chiar are fler de afacerist, căci i-a mers de minune şi în anii în care criza financiară îi sufla în ceafă. Acum, Dan înalţă un alt bloc de birouri, în Bucureşti. Al patrulea, în zece ani.