Adelina Pestriţu, sexy în luna de miere. A făcut furori pe plajă cu silueta perfectă

De câteva zile, Adelina Pestriţu (32 de ani) şi soţul ei, Virgil Şteblea, se află în vacanţă în Peninsula Halkidiki din Grecia. Ei au plecat în luna de miere după ce s-au căsătorit, au fost naşi de două ori şi pe 5 august i-au rupt turta fetiţei lor, Zenaida Maria (1 an).

Vedeta a postat pe reţelele sociale câteva fotografii în costum de baie, în care îşi etalează corpul de invidiat. „Tare îmi era dor de astfel de momente. A fost o perioadă încărcată, frumoasă, dar foarte solicitantă. Relaxarea ne ajută să ne încărcăm bateriile şi să ne hrănim mintea cu lucruri pozitive”, a spus Adelina pe reţelele sociale. În vacanţă, vedeta s-a răcorit cu pepene roşu şi a savurat fructe de mare şi alte delicatese tradiţionale greceşti. 

15_2-4col-adelina-pestritu-2.jpg

Pe şezlong, Adelina a citit cartea „Povestea slujitoarei”, ecranizată de HBO

Adelina Pestriţu şi Virgil Şteblea s-au cununat civil pe 3 iulie, iar pe 20 iulie, şi religios. La nunta cu peste 300 de invitaţi, vedeta a purtat două rochii, ambele la fel de spectaculoase, în valoare de 40.000 de euro.

Adelina şi Virgil formează un cuplu din primăvara anului 2017. Ea câştigă foarte bine din blogul ei, iar pe reţelele sociale încasează 1.300 de euro pentru o singură postare, iar el e un om de afaceri prosper.

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1