Adelina Pestrițu e regina Internetului, dar își face griji pentru fiica ei: «Vrem să îi desființăm contul lui Zeni»

virgil-steblea-adelina-pestritu.jpg

adelina pestritu
Adelina Pestrițu și soțul ei, Virgil Șteblea

Adelina Pestrițu este cel mai bun influencer din România în 2019, potrivit E! People Choice Awards, în urma voturilor oamenilor de pretutindeni, înregistrate în perioada 4 septembrie - 18 octombrie. O așteaptă covorul roșu din Los Angeles, de la gala internaționala E! People’s Choice Awards, din 10 noiembrie, dar până atunci bruneta se confruntă cu alte gânduri: a decis că notorietatea este bună pentru ea, nu și pentru fetița ei.

Are o comunitate online de peste 3 milioane de oameni, dintre care 1,2 milioane doar pe Instagram. După ce a ieșit din televiziune, Adelina Pestrițu a devenit vedetă în social media și culege lauri frumoși din această activitate. Recunoaște că nu e deloc ușor să-ți expui viața în mediul on-line și că telefonul stă să-i explodeze din clipă în clipă. ”Am un singur telefon, stă să explodeze de câte poze am în el. Mulți cred că e ușor să faci poze non stop, pe mine mă ajută mult Virgil. El mi le editează, îmi face poze, se ocupă de tot”, a explicat vedeta despre ce presupune să fii influencer.

adelina-pestritu-fiica-zenaida.jpg

zenaida adelina pestritu
Fetița Adelinei Pestrițu a împlinit un anișor pe 3 august
foto: arhiva personală

Adelina recunoaște însă că pozele de familie sunt cele care i-au adus cele mai multe like-uri și mai ales pozele cu fetița ei si a lui Virgil Șteblea, micuța Zenaida Maria. Zeni are propriul ei cont de Instagram, însă Adelina se gândește să-l desființeze. “Pozele cu Zeni au cele mai multe like-uri. Pe noi ne-a cam luat valul, i-am făcut și ei cont, însă mai nou am decis să fim mai atenți cu pozele fetiței. E periculos pentru un copil atât de mic să fie expus atât de mult. Mă gandesc chiar să-l ștergem”, a mai declarat Adelina pentru Click.ro.

Pe 10 noiembrie va fi în Los Angeles

În calitate de “Best Romanian Influencer”, Adelina va participa la gala internațională E! People’s Choice Awards, din 10 noiembrie, care va avea loc în America, la Santa Monica, Los Angeles, unde sunt așteptați și Kim Kardashian, Taylor Swift, Ariana Grande, Billie Eilish, Miley Cyrus, Camila Cabello, Pink, Cardi B, Ed Sheeran, Drake, Shawn Mendes, Travis Scott, Khalid, Lil Nas X etc. ”Voi merge cu Virgil, el e mâna mea dreaptă”, a mai spus Adelina.

Citește și:

Primele poze cu Adelina Pestriţu în rochie de mireasă. Toate ţinutele de la nuntă au fost de covorul roşu

Adelina Pestriţu, ca un star de cinema la botezul fetiţei

 

Loading...
 
 

Citește și

  • adelina pestritu

    Adelina Pestriţu nu a avut dintotdeauna o viaţă lipsită de griji. În adolescenţă, bruneta tânjea după haine de firmă şi muncea din greu ca să şi le cumpere. De când este vedetă, fosta prezentatoare tv îşi poate permite să poarte lucruri ale renumitelor branduri pentru care scoate sunte de euro din portofel.

  • adelina pestritu

    Linişte, dragoste şi bani mulţi. De asta are parte acum Adelina Pestriţu. Vedeta, care acum doi ani a renunţat la colaboarea cu Kanal D, o duce bine din contracte de imagine, se ocupă de magazinul ei online, de familie, iar Moș Crăciun a răsplătit-o și el fix cu darurile pe care i le-a cerut.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1