Adelina Pestrițu a câștigat «Best Romanian Influencer» la premiile internaționale E! People Choice Awards 2019

adelinuta.jpg

Adelina Pestrițu a fost desemnată câștigătoarea «Best Romanian Influencer»
Foto Instagram

Adelina Pestrițu, antreprenor în online, fondator www.edamagazine.ro și www.byeda.ro, cu o comunitate totală de aproape 3 milioane pe social media este câștigătoarea premiului «Best Romanian Influencer» la premiile internaționale E! People Choice Awards 2019.

Cu o acoperire internațională impresionantă, pe mai multe platforme, E! a desemnat-o pe Adelina Pestrițu câștigătoarea “Best Romanian Influencer 2019” în primul an în care această categorie a fost introdusă în cadrul celebrelor premii.

Vedeta a publicat mai multe imagini pe rețelele de socializare, unde le-a împărtășit fanilor mai multe secvențe din cadrul evenimentului de premiere, dar și o fotografie cu premiul pe care și l-a dorit foarte mult.

adelina-pestritu.jpg

Adelina Pestrițu a câstigat premiul pentru cel mai important influencer român
Foto Instagram

“Social Media mi-a schimbat viața, de fapt, dacă stau să mă gândesc este o mare parte din viață mea. Am creat canalele mele de socializare acum aproape 10 ani, pe când foarte puțini din țară noastră știau cât de puternice sunt ca impact și mai ales câtă muncă și dedicare implică ele. Eu am învățat pe parcurs experimentând, postând mereu, exprimându-mi opiniile și preferințele, jucându-mă, permițând ca ochiul online-ului să pătrundă în cele mai importante aspecte ale vieții mele. Este greu să creezi o comunitate online și este o permanentă preocupare să o menții cu postări interesante și autentice. Este un job full time pentru mine, ora de ora din viață mea sunt pregătită cu comunic cu lumea pe canalele mele, mi se pare esențial să o fac și de cele mai multe ori aici trăiesc, alături de cei care-mi sunt alături pe Instagram, Facebook sau pe site-urile mele. Ei mă văd așa cum sunt eu, machiată, nemachiată, în rochii de gala sau în haine de casă, în zile bune sau în zile rele, în situații fericite sau în perioade dramatice. Mi se întâmplă des să realizez că alături de mine, la masă, acasă, la evenimente, prezentări, shooting-uri sau proiecte sunt eu împreună cu milioanele de oameni din online prin toate live-urile pe care le fac, pentru că le permit tuturor accesul la viață și universul meu cu bucurie și recunoștință.”, povestea Adelina Pestrițu despre aventura zilnică pe canalele ei de socializare.

adeee.jpg

Foto Instagram

„Echipăăăă, AM REUȘIT!!!! În mână țin Premiul Peoples Choice care este AL VOSTRU!!! Voi m-ați făcut ceea ce am devenit astăzi! Voturile voastre m-au adus pe locul 1, iar peste o săptămână Red Carpet din L.A. -Santa Monica! Vă mulțumesc din TOT SUFLETUL! Mulțumesc @eentertainmentromania. SUNT CEA MAI FERICITĂ!!! Vă ador”, a scris Adelina Pestrițu în dreptul fotografiile publiocate de ea, după ce a fost desmnată câștigătoare.

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1