Adelina Pestrițu, despre chinul operației la nas: «Aveam impresia că mi se descompune toată fața»

adelina_pestritu.jpg

Adelina Pestrițu este mulțumită de rezultatul rinoplastiei pe care a făcut-o în 2010
foto: arhivă personală

Au trecut 10 ani de când și-a schimbat total fizionomia, în urma operației de rinoplastie, însă Adelina Pestrițu (33 de ani) tot primește întrebări legate de acest aspect, de la fete care se gândesc că au nevoie de același lucru. Sinceră, bruneta nu ascunde părțile mai puțin bune ale intervențiilor estetice.

Periodic, Adelina Pestrițu, urmărită de peste 1,4 milioane de oameni pe Instagram, răspunde întrebărilor fanilor ei, oricât ar fi acestea de incomode. Miercuri seara, vedeta a primit numeroase curiozități legate de aspectul fizic, operații estetice și siluetă. Iată ce au întrebat pe Instagram prietenii Adelinei și care au fost răspunsurile ei!

 • Cum au fost primele zile după rinoplastie?

Adelina Pestrițu: Îngrozitoare. Am făcut atac de panică, pentru că aveam impresia că nu mă oxigenez suficient. Aveam impresia că mi se descompune toată fața când merg. Eu am trecut printr-o operație de rinoplastie cu metodă clasică, nu cu laser. Este diferit, dar a meritat. Rezultatul este cel dorit. Mie mi-a fost greu să suport durerea sau să depind de pansamente, dar unii oameni nu au nici o treabă.

adelina_trecut.jpg

adelina pestritu trecut inainte de operatii
Aşa arăta Adelina înainte să treacă pe la estetician
foto: Click!
 • Ești de părere că rinoplastia te schimbă cu totul?

Garantat. Evident că este o transformare în majoritatea cazurilor. Am văzut și eșecuri. Trebuie doar să îți alegi doctorul cu multă atenție și să știi ce îți dorești. Dar e esențial să crezi în recomandările lui. Nu este o rușine să accepți că nu ești perfect și există loc de îmbunătățiri. Eu am avut și probleme de sănătate, și de ordin estetic și am decis să o fac. Nu regret nimic. Este cea mai bună alegere pe care am făcut-o. E important să ne simțim bine în pielea noastră.

 • Cum a fost operația de implant mamar? Ai avut dureri mari?

Nu foarte mari, pentru că tăietura nu este pe mușchi, ci este una foarte fină, cât un fir de ață, în jurul areolei. Am fost mai mult panicată de situația în sine decât de dureri.

 • Port aceleași mărimi la haine ca și tine, 34-36, însă mi se pare că sunt prea slabă. Tu cum te simți?

Eu aș vrea să mai slăbesc puțin. Niciodată nu mă relaxez în această privință. Mă simt bine slabă. Oamenii sunt diferiți. Pe mine măsura S la haine mă face fericită. ce să fac, așa sunt eu! E important să te placi. Vei învăța și pe ceilalți să o facă.

pestri12-13-vedete-adelina-.jpg

Pe 13 aprilie 2016, Adelina îşi opera sânii, pentru că slăbise 9 kg, iar bustul îi intrase la apă
 • Ai avut corpul ăsta absolut minunat dintotdeauna?

Sincer, nu! Și nici acum nu-l consider perfect. Zilnic lucrez la asta și fac ceva în acest sens. Fie că fac sport, mănânc organizat (nu mereu), fac tratamente corporale, beau ceaiuri de slăbit, urmez sfaturile specialiștilor în privința greutății ideale staturii și conformației mele. Pentru un corp care să te mulțumească trebuie să faci în permanență ceva. Acum 10 ani nici la sală nu-mi plăcea să merg. Mai târziu am înțeles cât de important e să o faci în mod regulat.

 • Nu vrei să îți reiei postul de prezentatoare?

De când am plecat din TV am primit multe oferte să mă reîntorc, dar nu am fost cucerită pe deplin de niciuna. Nu-mi place să fac lucrurile cu jumătăți de măsură, așa că prefer să nu le fac deloc. Dacă ar veni proiectul pe care mi-l doresc eu în TV, cu siguranță nu aș sta pe gânduri. Îmi doresc să revin, dar nu oricum.

Citește și:

Adelina Pestrițu recunoaște că și-a pus silicoane! Cum arată sânii ei acum

Adelina Pestriţu, mărturisiri despre câştigurile fabuloase din Instagram: «Poţi să duci o viaţă liniştită»

VIDEO Adelina Pestrițu și secretele care nu s-au văzut pe covorul roșu din America

 

 

Loading...
 
 

Citește și

 • adelina pestritu

  Adelina Pestrițu este cel mai bun influencer din România în 2019, potrivit E! People Choice Awards, în urma voturilor oamenilor de pretutindeni, înregistrate în perioada 4 septembrie - 18 octombrie. O așteaptă covorul roșu din Los Angeles, de la gala internaționala E! People’s Choice Awards, din 10 noiembrie, dar până atunci bruneta se confruntă cu alte gânduri: a decis că notorietatea este bună pentru ea, nu și pentru fetița ei.

 • adelina pestritu

  Adelina Pestriţu, prima româncă ce ajunge la gala E! People’s Choice Awards 2019din America, a fost la înălţime duminică noaptea pe covorul roşu. Bruneta a participat la decernarea premiilor, fiind aranjată de o armată de oameni din staff-ul evenimentului. Încă din România, Adelina a fost preocuptată să-şi aleagă o ţinută în care să strălucească, pe care a accesorizat-o cu bijuterii cu diamante, apariţia vedeti noastre fiind intens comentată.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1