VIDEO Adelina Pestrițu și secretele care nu s-au văzut pe covorul roșu din America

adelina-pestritu_3.jpg

adelina pestritu
Adelina Pestrițu, aplaudată pe covorul roșu din Santa Monica
foto: E! Entertainment

Nu e puțin lucru să te distrezi cu Kim Kardashian, Pink, Gwen Stefani, Jennifer Anniston, Kelly Rowland și multe alte staruri internaționale. Adelina Pestrițu a fost la înălțime în Los Angeles, la Gala E! People’s Choice Awards, acolo unde a mers în calitate de “Best Romanian Pop Culture Influencer 2019”. Bruneta a fost o adevărată apariție pe covorul roșu, însă în spatele imaginii strălucitoare a stat un stres imens.

Duminică, 10 noiembrie, a fost o zi magică pentru Adelina Pestrițu (32 de ani), care a împărțit covorul roșu cu Kim Kardashian, Pink, Jennifer Anniston, Adam Sandler, Gwen Stefani, Jeremy Scott, Zendaya, Jimmy Falllon, Kelly Rowland: “Mi-am vazut preferații pe care îi adoram când îi întâlneam pe marile ecrane într-un film, late night show-uri sau reality show-uri. Nu m-aș fi gândit vreodată că pot sta la diferență de câteva scaune de ei”, povestește Adelina despre "visul american".

rm5_2021_2019111011433065.jpg

Adelina a fost însoțită de Virgil Șteblea, soțul ei
foto: E! Entertainment

Pentru evenimentul E! People’s Choice Awards, românca a purtat  o rochie MMarquise, creată special pentru ea, la care au lucrat 15 oameni timp de 6 zile. Dar asta nu e tot. Rochia a necesitat 300 de ore de muncă, a fost confecţionată manual în proporţie de 80 la sută, iar ca materiale s-au folosit tafta şi tulle. 2000 de cristale au fost aplicate pe piesa vestimentară, 200 de franjuri, de asemenea, lucraţi manual, dar și 100 de pene. Și cum această bijuterie vestimentară nu putea fi transportată decât în condiții speciale, pentru a nu fi distrusă, Adelina a trecut prin emoții uriașe pe ruta București-Londra-Los Angeles. 

 • foto: E! Entertainment
 • foto: E! Entertainment
 • foto: E! Entertainment
 • foto: E! Entertainment
 • foto: E! Entertainment
 • Maximize

1/6

Rochia a fost transportată într-o geantă specială

"Ceea ce a reprezentat un stres major a fost transportarea rochiei în America. Este atât de grea și are detalii prețioase care nu permit împachetarea ei, iar în avion, pe umeraș, nu ne era permis să o introducem. Astfel am luat o geantă mare special pentru ea și, aproape în lacrimi, am împachetat-o ușor și am tras fermoarul cu sudoarea frunții. Nici nu mai are sens să vă povestesc despre acele pe care am stat în avion până la destinație, la gândul că s-ar putea pierde tocmai geanta cu rochia mea pentru eveniment. Imaginați-vă ce s-ar fi putut intampla. Uraganul Katrina era pistol cu apă pe lângă mine", a povestit Adelina pe blogul ei, edamagazine.ro.  

Avionul a avut două ore întârziere

Adelina a povestit pe blogul ei, edamagazine.ro, și despre stresul de a pierde avionul și de a rata, astfel, evenimentul pentru care s-a pregătit atât de mult. "Ajunsă la aeroport în ziua plecării, avionul spre Londra a avut 2 ore întârziere, asta în condițiile în care escala în Anglia era de numai 2 ore și 30 de minute, într-un aeroport imens, cât un oraș, în care mergi cu trenul de la un terminal la altul. Starea de panică s-a instalat. Deja vizualizam cum pierd avionul și tot acest vis frumos se transformă într-o tristețe și dezămagire profundă. Datorită faptului că tot aeroportul a fost blocat, în consecință toate zborurile au avut întârzieri mari, inclusiv cel care urma să ne ducă la L.A. Când am ajuns la poartă, ne-am dat seama că norocul ne surâde din nou și putem merge linistiți spre marele eveniment american".

adelina_si_kim_kardashian.jpg

adelina pestritu kim kardashian
Adelina Pestriţu şi Kim Kardashian, într-o fotografie mult aşteptată de vedetă şi fanii ei
Foto: arhivă personală

A slăbit 3 kg într-o săptămână din cauza stresului

"Ultima săptămâna a fost una de foc, în care nu am avut timp nici să dorm, nici să mănânc, poate din cauza acestui fapt am și slăbit 3 kg, dar mi-am zis că această mare provocare nu a venit în viața mea pentru a mă face să mă odihnesc, ba dimpotrivă, mă motivează sa muncesc și mai mult și să mă străduiesc să mențin acest titlu onorant pentru mulți ani de acum incolo. Când vine vorba despre Red Carpet pretențiile cresc și îți dorești să faci tot ce-ți stă în putință pentru a reuși să faci față așteptărilor".

Citește și:

Primele poze cu Adelina Pestriţu în rochie de mireasă. Toate ţinutele de la nuntă au fost de covorul roşu

Ce va face Adelina Pestriţu cu cele două rochii de mireasă pe care le-a îmbrăcat la nuntă

 

 

Loading...

Citește și

 • adelina pestritu america virgil steblea sectie de votare

  Peste 500.000 de alegători au votat în străinătate la alegerile prezidențiale până duminică la ora 15.00, potrivit datelor furnizate de Biroul Electoral Central (BEC). Dintre aceștia, 375.662 au votat pe liste suplimentare, iar 25.189 sunt votanți pe listă corespondență. Printre ei se numără Dan Negru, care şi-a expirmat dreptul constituţional la Chişinău, Adelina Pestriţu, aflată în America pentru a participa la gala E! People’s Choice Awards 2019, actorii Marius Manole şi Mirela Oprişor, care au votat la Londra.

 • adelina pestritu rochii de mireasa

  O săptămâna a mai rămas până la nunta Adelinei Pestriţu cu Virgil Şteblea, timp în care bruneta face ultimele proble ale celor două rochii de mireasă pe care le va îmbrăca în ziua cea mare. La acest capitol al vestimentaţiei, bruneta are se pare ceva probleme cu măsurile, care nu se mai potrivesc. Din cauza stresului, vedeta a slăbit câteva kilograme şi deşi îşi dorea să aibă o siluetă trasă prin inel, acum a dat jos mai mult decât şi-ar fi dorit.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1