Adelina Pestriţu, mărturisiri despre câştigurile fabuloase din Instagram: «Poţi să duci o viaţă liniştită»

adelina_pestritu_instagram.jpg

adelina pestritu instagram
Adelina Pestriţu
Foto: arhivă personală

Toată lumea s-a întrebat din ce îşi câştigă Adelina Pestriţu banii după ce a dispărut de la tv. Bruneta a fost prezentatoarea unui late night show la Kanal d, dar din 2016, fosta gazdă a emisiunii "Wowbiz" s-a reorientat şi a început să fie mai activă pe reţelele sociale, unde are acum foarte mulţi urmăritori. Parteneriatele şi asocierea de imagine cu diferite firme care promovează produse sau servicii pentru femei nu au întârziat să apară, astfel că acum bruneta este asaltată de oferte, care îi aduc satisfacţii financiare.

Adelina Pestriţu (32 de ani) este model pentru multe femei, care îi urmăresc conturile de pe reţelele sociale ca să se inspire din punct de vedere vestimentar sau să afle noutăţi în materie de cosmetice şi alte produse de îngrijire. Bruneta şi-a atras astfel un public feminin, căruia îi vinde cu succes imaginea, iar contractele în această zonă au început să fie din ce în ce mai numeroase. Fosta prezentatoare Kanal d a vorbit despre câştigurile financiare din Instagram, bani care îi aduc satisfacţii financiare uriaşe, dar pe care îi şi reinvesteşte în imaginea ei.  

adelina_pestritu_baloane.jpg

adelina pestritu instagram
Adelina alege cadrul perfect pentru pozele de pe reţelele sociale
Foto: arhivă personală

"Da, se câştigă foarte bine din viaţa de antreprenor sau influencer. Poţi să ai o viaţă liniştită din punct de vedere financiar. Poţi susţine o viaţă mai mult decât decentă. }ţi poţi pune economii deoparte, îţi poţi permite să achiţi o rată, să-ţi cumperi ce îţi doreşti, dar în aceeaşi măsură cheltuielile sunt tot pe acolo. Viaţa aceasta de antreprenor implică foarte mult. Întreţinerea este de la un anumit punct solicitantă, când tu de dimineaţă şi până seara trebuie să fii ca şi scoasă din cutie. Practic ăsta este jobul meu. Dacă nu sunt scoasă din cutie, s-ar putea ca mâine brand-urile să nu mă mai caute să le reprezint. Pentru că imaginea, ceea ce eu acum vând, trebuie să fie curată, atent analizată şi întreţinută. Eu muncesc foarte mult la asta, incusiv la articolele pe care le scriu, la întâlnirile pe care le am", i-a mărturisit bruneta Cristinei Şişcanu, fosta sa colegă, la emisiunea pe care soţia lui Mădălin Ionescu o are pe Facebook.  

Adelina Pestriţu şi-a terorizat soţul cu pozele pentru Instagram

Fosta gazdă a emisiunii "Wowbiz" de la Kanal d a explicat în ce constă de fapt munca ei şi cum cele mai multe discuţii aprinse cu Virgil Şteblea, viitorul ei soţ, pornesc de la pozele pentru conturile reţelelor sociale. 

adelina_si_virgil_steblea.jpg

adelina pestritu virgil steblea
Adelina Pestriţu şi Virgil Şteblea se căsătoresc pe 20 iulie
Foto: arhivă personală

"La început, Virgil nu a înţeles munca mea. Era stresant pentru el să ies din casă şi să-i spun «fă-mi 300 de poze, nu îmi place! Iar mai fă-mi altele. Nu e bună lumina, nu e bun unghiul, e un coş de gunoi în spate!», detalii care pot apărea într-o poză.  Nu am cum să-mi iau un fotograf, pentru că ar însemna să vină cu mine peste tot, să facă parte din familia mea. Ar fi stresant să fie după noi în permanenţă o a treia persoană. Dacă Virgil nu mă ajuta, eu nu m-aş fi putut descurca. L-am terorizat. El a înţeles că în acest telefon stă toată munca mea. Petrec foarte multe ore pe mobil, ceea ce este foarte deranjat pentru cei din jur", a recunoscut Adelina la Cristina Şişcanu Show.  

Bruneta a mers mai departe cu mărturisirile şi a explicat că şi pentru acest gen de activitate, care unora li se poate părea că este floare la ureche, se trezeşte de dimineaţă şi se stresează ca orice angajat care are o muncă solicitantă la birou.  

 

Citeşte şi:

 

Adelina Pestrițu, repetiție cu fast pentru nuntă! A testat locul alături de 200 de invitați

8 lucruri pe care nu le ştiai despre Adelina Pestriţu

 

Loading...

Citește și

  • adelina pestritu vergil steblea

    Adelina Pestriţu este în focul pregătirilor pentru nunta din 20 iulie cu Virgil Şteblea şi deşi are lângă ea o armată de specialişti care se ocupă de detaliile evenimentului, bruneta supervizează şi ea tot ce se întâmplă. În paralel cu treburile organizatorice, Adelina Pestriţu are grijă şi de ea. Face tratamente cosmetice şi s-a apucat de slăbit. Fotoreproterii Click! au surprins-o pe viitoarea miresică în parcarea unui hypermarket dupa ce şi-a cumparat alimentele cu care va începe dieta fulger până la marele eveniment.

  • Emoţiile Adelinei Pestriţu cresc pe măsură ce se apropie data de 20 iulie, atunci când fosta prezentatoare tv se căsătoreşte religios cu Virgil Şteblea, tatăl fetiţei ei. Bruneta este în focul pregătirilor şi s-a gândit în amănunt la tot, ajutată de o armată de specialişti. Şi-a comandat de la Barcelona cele două rochii, iar Zenaidei Maria i-a achiziţionat ţinuta pentru această zi specială din America.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1