Adela Popescu și Radu Vâlcan se mută în casă nouă! Când organizează botezul bebelușului

adela-popescu-radu-valcan-casa-noua.jpg

Adela Popescu și Radu Vâlcan se mută în casă nouă
Foto Instagram

După ce Adela Popescu și Radu Vâlcan au devenit părinți pentru a doua oară, și, având în vedere că cei doi băieței pe care îi au împreună, Alexandru și Andrei, cresc pe zi ce trece, cuplul s-a gândit că în curând vor avea nevoie de mai mult spațiu, pentru desfășurarea optimă a activităților zilnice. Astfel, cei doi au luat decizia de a-și cumpăra o casă mai mare, care să îndeplinească toate cerințele familiei mărite, mai ales că există și un patruped în ecuație.

Făcând marele pas și casa fiind deja cumpărată, nu mai rămâne acum decât ca partenerii să-și facă curaj să se mute. Probabil va fi o experiență destul de dificilă, având în vedere că fiul lor mai mare, Alexandru, s-a obișnuit cu locuința în care familia stă în prezent. Însă schimbarea ar putea să-l bucure, totuși, pe cel mic, dacă acest lucru înseamnă mai mult spațiu pentru joacă.

Când se va muta familia în noua casă

Se pare că Adela și Radu abia așteaptă mutarea și sunt siguri că totul va decurge conform planului, preconizând că vor face marele pas în doar câteva luni. Proaspăta mămică își dorește să aibă spațiu pentru cei doi copii, iar cu siguranță fiecare dintre băieței va avea camera lui. Prezentatoarea TV a povestit că mutarea va avea loc în vară.

„Casa există, dar abia la vară ne vom muta. Suntem fericiți și abia așteptăm. Locuința în care stăm acum ne e tare dragă și am renovat-o cu dragoste, dar la momentul acela, eram doar noi doi și compartimentarea nu e chiar cea mai potrivită pentru o familie cu doi copii. Casa în care ne vom muta nu e neapărat mare, dar are designul minimalist pe care ni l-am dorit, plus împărțirea potrivită pentru familia noastră”, a declarat Adela Popescu pentru libertatea.ro.

Când va avea loc botezul mezinului familiei

Fericita mămică s-a gândit deja și la botezul micuțului Andrei, iar momentan a dezvăluit că este liniște în casă. Totuși, se așteaptă și la ce este mai rău. „E mult mai bine decât mi-am imaginat. (..) Cred că lucrurile se vor mai complica atunci când cel mic va mai crește și va intra puternic și cu tupeu pe teritoriul celui mare. Acolo cred că va începe provocarea adevărată pentru noi, părinții. Deocamdată e destul de multă liniște la noi în casă. În sensul că nu mai vorbește nimeni, adică suntem muți de oboseală…(..)

Așteptăm să se mai încălzească. Am făcut lista deja, cred că vor fi în jur de 80 de invitați. Toți apropiați și dragi. Acum ne gândim la o locație potrivită. Fratele meu mai mare are o trupă de coveruri, de care se ocupă în timpul liber, și i-am smuls promisiunea că ne va cânta și nouă la botez”, a mai explicat Adela, pentru sursa anterior menționată.

Loading...
 
 

Citește și

  • adela popescu portret

    Gazda emisiunii ”Vorbește lumea” a reușit să slăbească 10 kilograme în numai o lună după ce a născut. Altfel spus, Adela Popescu a reușit să scape de o bună parte din kilogramele acumulate în sarcină într-un timp mult mai scurt decât după prima naștere, iar dieta pare să fie fost aceeași.

  • Adela Popescu are o familie minunată, compusă din doi băieței care îi fac zilele mai frumoase și un soț iubitor, cu care se înțelege din priviri. Totuși, nostalgia noului an care tocmai a venit se pare că a transportat-o pe actriță în trecut, aceasta amintindu-și de vremurile în care făcea furori pe micile ecrane. Radu Vâlcan n-a lăsat-o prea mult să „viseze” însă, și a adus-o rapid cu picioarele pe pământ, prin intermediul unei adevărate declarații de dragoste.