Băiețelul Adelei Popescu a împlinit o lună! Motivul pentru care familia a purtat măști medicinale

adela-popescu-fiu-aniversare-o-luna.jpg

Fiul cel mic al Adelei Popescu și al lui Radu Vâlcan a împlinit o lună
Foto Instagram

De când familia Adelei Popescu și a lui Radu Vâlcan s-a mărit cu încă un membru, cei doi părinți radiază de fericire. Un alt motiv care a adus zâmbetul pe fețele soților este faptul că băiețelul lor cel mic a împlinit recent o lună, prilej cu care mândra mămică a publicat pe rețelele de socializare o imagine, pentru a marca această zi specială. Fotografia a atras rapid atenția fanilor, dat fiind faptul că familia purta măști medicinale, însă Adela a clarificat rapid situația.

Ziua de naștere a celui mai mic membru al familiei celor doi prezentatori TV nu a venit numai cu fericire și împlinire, ci și cu câteva probleme de... gestionare a situației. Atât Adela Popescu, cât și Radu Vâlcan și băiețelul lor mai mare, Alexandru, au fost nevoiți să își ia toate măsurile de siguranță atunci când l-au sărbătorit pe micuțul Andrei, din cauza problemelor de sănătate pe care anotimpul friguros le-a adus odată cu sine.

Fiul cel mic al Adelei Popescu a împlinit o lună

Se pare că toți mebri familiei sunt extrem de răciți, în afară de cel mic, astfel că, pentru a-l proteja de o eventuală gripă, având în vedere și vârsta lui fragedă, de ziua lui Andrei, toată lumea a purtat măști medicinale, care previn răspândirea virușilor.  

Cei doi părinți iau toate măsurile de prevenție cuvenite și au explicat și pe rețelele de socializare modul în care a fost sărbătorit cel mic, „ca la spital”. „Vă oblig frumos să nu veniți pe la noi. Suntem răciți! La mulți ani, iubirea mea! O lună!”, a scris Radu Vâlcan pe contul său de socializare, în dreptul unei imagini reprezentative, cu familia.

adela-popescu-radu-valcan-familie.jpg

Micuțul Andrei, care a împlinit o lună, a fost sărbătorit cu o prăjitură de ciocolată
Foto Instagram

Cum se înțeleg cei doi frățiori

Adela Popescu a dezvăluit că întâmpină câteva dificultăți în ceea ce privește relația dintre cei doi băieței ai ei, dat fiind faptul că fiul ei mai mare, Alexandru, a avut câteva momente de gelozie la adresa micuțului care abia a venit în familie. Vedeta a împărtășit și cu admiratorii săi experiența, prin intermediul blogului personal.

„A doua zi când nu a mai vrut să plece la grădiniță și a treia zi, când după o vizită la mamaie, a spus că dorește să doarmă acolo. Lucru care nu se mai întâmplase până atunci. Știu că m-a sunat Radu să îmi spună că nu e chip să plece cu el și să îl sfătuiesc ce ar trebui să facă. Eram cu ăsta mic în brațe și m-a bușit plânsul. Hormonii...

Nu voiam să sufere și mă obseda gândul că poate nu vom știi cum să îl ajutăm să depășească cu bine perioada asta dificilă. Continuam să avem mare grijă în a-i da toată atenția lui Alexandru și slavă Domnului că acum putem. Cel mic mănâncă și doarme, astfel încât Alexandru uneori și uită că e în casă”, a scris Adela Popescu recent, pe blog.

adela-popescu-familie2.jpg

Băiețelul mai mare al Adelei Popescu, Alexandru, este puțin gelos pe frățiorul lui mai mic
Foto Instagram

 

 

 

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1