Adela Popescu, declarație de dragoste pentru Radu Vâlcan. Cum s-au cunoscut cei doi soți

adela-popescu_1.jpg

Adela Popescu, declarație de dragoste înainte de Căciun
Foto Instagram

Adela Popescu i-a scris cel mai frumos mesaj lui Radu Vâlcan. Prezentatoarea tv a publicat o declarație de dragoste pe rețelele de socializare, iar prietenii virtuali ai vedetei au reacționat imediat.

Adela Popescu și Radu Vâlcan au devenit părinți pentru a doua oară și acest lucru i-a făcut să fie foarte fericiți. Adela Popescu a publicat un mesaj în care a vorbit despre iubire sub forma unei declarații adresate soțului. 

„Povestea noastră a început pe platourile de filmare, iar anii ce au urmat s-au transformat în cei mai spectaculoși ani din viața noastră. Ai curajul să mergi și tu pană la capăt pentru iubirea ta” a scris Adela Popescu, pe Instagram.

Adela Popescu a publicat o fotografie mai veche cu soțul ei, loc unde i-a și făcut această declarație emoționantă.

adela-popescu.jpg

Addela Popescu și Radu Vâlcan au devenit părinți pentru a doua oară
Foto Instagram

Adela Popescu a povestit cum a decurs sarcina

Deși a trecut prin dureri inimaginabile, Adela Popescu este foarte fericită că a venit pe lume cel de-al doilea copil al ei.

„Așadar durerea travaliului venea peste cea de coloană, oferindu-mi chinuri inimaginabile, continue și de neoprit. (….) Durerile deja creșteau în intensitate și frecventa contracțiilor era la mai puțin de un minut. Fiecare mișcare de muschi declanșa un nou val de iad ajungând să simt o durere uriașă continuă dublată de repetitivitatea contractiilor. Știu ca la un moment dat nu mai puteam nici să clipesc, buzele mi se uscaseră, gura la fel și tot ce mai puteam face era sa ridic un deget prin care semnalizam că sunt în mijlocul unei contracții, deci, să rog să nu mă atingă nimeni. Mărturisesc că nimic, dar absolut nimic nu mă alina, deși am aplicat tot ce mi se spusese că ar ajuta: am respirat așa cum știam că trebuie să o fac, am plâns, am urlat surd, si cred că dacă mai aveam puterea să scot un sunet acela ar fi fost curmați-mi durerea cu orice preț”, a scris Adela Popescu.

Loading...
 
 

Citește și

  • Adela Popescu și Radu Vâlcan au devenit părinți pentru a doua oară și după mai bine de două săptămâni, ei au dezvăluit numele băiețelului. Prezentatoarea tv a declarat că după mai mult timp în care ea și soțul ei au stat să se gândească la nume, în final au ales cea mai bună variantă, cea care le-a plăcut cel mai mult. Au ales un nume de sfânt.

  • adela popescu slabit

    Adela Popescu a fost externată din spital și a revenit în platoul emisiunii „Vorbește lumea”, de data aceasta în calitate de invitat, pentru a dezvălui cum a decurs cea de-a doua naștere a sa. Îndrăgita prezentatoare a mărturisit, de asemenea, că ea și partenerul ei de viață s-au gândit deja și la numele pe care cel mic îl va purta.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1