Adela Popescu și Radu Vâlcan, prima vacanță fără copii. Ce destinație au ales

adela-popescu-radu-valcan0.jpg

adela popescu si radu valcan in avion
Adela Popescu și Radu Vâlcan se bucură de prima lor vacanță fără copii
foto: arhivă personală

Click desktop articole 300x250 p1

Click desktop articole 300x250 p2

Adela Popescu și Radu Vâlcan au început să pună în practică deciziile de la începutul anului. După vacanța în patru în Sri Lanka, Adela a anunțat că nu vor mai pleca în formulă completă prea departe de casă. Până una-alta, Adela și Radu au plecat doar ei doi, în prima lor vacanță fără copii.

Sunt minunate vacanțele cu copiii, dar parcă nici escapadele romantice în doi nu sunt de lepădat! Adela Popescu și Radu Vâlcan au plecat, joi seară, în prima lor vacanță fără copii. Cei doi au ales ca destinație Dubaiul și, după imaginea publicată pe rețelele sociale, profită din plin de aceste zile libere.

”Dragilor, după cum bine vedeți în spatele meu, nu suntem acasă în București. Am plecat aseară spre Dubai, într-o mică escapadă romantică. Că a debutat cu ceva lacrimi, e altceva. Dar, nah, știți cum e, prima dată doar noi fără copii, dor, un pahar de vin, plus un zbor cu avionul. Dar când ne-am trezit de dimineață, rețineți, ne-am trezit DE DIMINEAȚĂ, fără nicio trezire peste noapte, am zis că e fain tare în vacanță. Și ca să fim nebunatici până la capăt, soțul a aranjat un zbor deasupra Dubaiului cu un avion de mici dimensiuni. Superb, ce să zic. Acum suntem bine, mergem să bem un prose”, a scris, fericită, Adela pe pagina personală de Facebook.

adela-popescu-radu-valcan.jpg

adela popescu si radu valcan in avion
Adela Popescu și Radu Vâlcan, într-un avion de mici dimensiuni, deasupra Dubaiului
foto: arhivă personală

 

Adela Popescu și Vâlcan și-au făcut toate concediile cu copiii

Părinți cu normă întreagă, Adela și Radu și-au propus să-și petreacă vacanțele împreună cu cei doi copii ai lor. Planul a funcționat perfect, până la cea mai recentă escapadă, de Revelion, în Sri Lanka.

Adela și Radu au plecat plini de entuziasm în Sri Lanka, împreună cu cei doi copii ai lor, Alxandru (3 ani) și Andrei (1 an). Aveau încredere că totul va fi bine, mai ales că îi aveau alături pe fratele Adelei, împreună cu familia acestuia, și pe colegul Cove, împreună cu soția și copilul lor.

Mai mult, Adela mai fusese într-o vacanță departe de casă, în Bali, împreună cu cei doi copii, așa că știa la ce să se aștepte. Numai că realitatea din Sri Lanka nu s-a potrivit cu planurile vedetei.

”A fost greu. Și vă spun asta niște părinți care și-au petrecut absolut toate concediile alături de copiii lor. Nu uitați că acum șase luni am plecat cu amândoi în Bali absolut singuri și ni s-a părut cea mai tare vacanță din viața noastră.

DAR! Pe vremea aceea Andrei avea șapte luni, deci stătea unde îl puneai, iar Alexandru era, ca și acum, măricel, astfel încât puteam merge, mânca, înota și face în general cam tot ce ne doream”, s-a confesat Adela la vremea respectivă.

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Citește și

Click desktop articole 580x400 p2

Click desktop articole 300x250 p4

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1

Click desktop articole 300x250 p5