Dana Rogoz și Adela Popescu, Revelion în costum de baie pe plajă în Sri Lanka

dana_rogoz_si_adela_popescu.jpg

dana rogoz adela popescu
Dana Rogoz și Adela Popescu în Sri Lanka
foto: arhiva personală

Revelion exotic pentru Dana Rogoz și Adela Popescu. Cele două bune prietene se află cu copiii și familiile în Sri Lanka, acolo unde au petrecut trecerea dintre ani. Vacanța a fost organizată de cele două actrițe încă din luna noiembrie.

Puține sunt ocaziile care îi prind acasă pe Dana Rogoz, soțul și fiul ei, iar de Sărbători cu atât mai mult. Și în acest an, actrița a ales o destinație îndepărtată pentru a-și petrece vacanța de iarnă și nu a speriat-o deloc faptul că e gravidă în aproape trei luni și sarcina i-ar putea da dureri de cap A pus la punct toate detaliile călătoriei și se distrează alături de buna ei prietenă Adela Popescu, în costume de baie pe plajă.

colaj.jpg

dana rogoz adela popescu
Dana Rogoz și Adela Popescu au petrecut împreună Sărbătorile
foto: colaj Click!

"Este o vacanță sortită eșecului. În sensul că suntem cu copiii după noi, deci ne vom organiza ziua în funcție de nevoile lor, care nu sunt puține. Plus că în această vacanță, vor fi și fratele și cumnata mea împreună cu copiii, plus verișoara mea. De Revelion ne vom întâlni și cu Dana Rogoz. Concluzia vacanței: va fi o grădiniță de copii pe plajă", povestea Adela Popescu pentru Viva!

Actrițele au petrecut pe plaja Tangalle, un loc superb de unde și-au salutat fanii de pe rețelele sociale.

Dana Rogoz, însărcinată cu o fetiță

Pe 19 decembrie, Dana Rogoz a dat vestea cea mare și a anunțat că e însărcinată cu al doilea copil. “Da, acum pot să vă dau cea mai frumoasă veste: sunt însărcinată. Și e fetiță. Și e minunat”, a scris ea pe blog, în dreptul unor imagini superbe, de familie. Obișnuită cu aventurile, cu drumurile lungi, în destinații îndepărtate, fosta Abramburica nu și-a modificat deloc agenda în funcție de sarcină și a bătut un drum lung până în sudul Asiei pentru a se distra la căldură. 

 

Citește și:

Adela Popescu și-a botezat băiețelul în secret! Ce vedete au participat la eveniment

Cum arată cei doi frați ai Adelei Popescu. Cel mare a cântat la botezul lui Andrei, băiețelul artistei

 

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1