Adela Popescu a renunțat la muzică? De ce nu le cântă vedeta copiilor ei

adela-popescu-solista.png

adela popescu portret
Adela Popescu a cântat în trupa DJ Project în perioada 2011-2015
foto: captură YouTube

Mamă de doi băieți, Adela Popescu (32 de ani) se dedică în această perioadă cu totul vieții de familie. Anii în care vedeta cânta alături de Gino Manzotti și DJ Maxx în DJ Project par foarte departe, iar ideea întoarcerii la muzică nu intră în planurile de viitor ale Adelei. Dimpotrivă, artista nu mai cântă nici măcar acasă, în prezența copiilor ei.

Adela Popescu a vorbit despre greutățile pe care le întâmpină o femeie care încearcă să împace viața de familie cu ambiția de a-și clădi o carieră, în cadrul unei emisiuni transmise live pe pagina de Facebook a revistei ELLE. Vedeta a devenit mamă pentru a doua oară la sfârșitul anului trecut, după ce, în vara anului 2016, l-a adus pe lume pe Alexandru, primul ei copil cu Radu Vâlcan. La prima sarcină, Adela s-a întors la muncă la două luni după ce a născut, încurajată de faptul că emisiunea pe care o modera la Pro TV nu o solicita mai mult de 4-5 ore pe zi.

Nu același lucru s-a întâmplat însă și cu trupa DJ Project, din care Adela s-a retras după ce a rămas însărcinată. Întrebată dacă plănuiește să revină curând la muzică, artista a glumit, mimând că-și verifică agenda de concerte. ”E complicat. Dacă scoți o piesă, iar ea intră pe radio, trebuie să te duci la concerte cu ea, ca să scoți bani. Or eu nu am timp să merg la concerte în acest moment”, a explicat artista.

Mai mult, se pare că Adela și-a luat cu totul gândul de la muzică în această perioadă. Gazda emisiunii ”Vorbește lumea!” de la Pro TV a dezvăluit că nu mai cântă nici măcar acasă, când se joacă cu băieții ei. ”Să știi că nu prea le cânt. E greu în această perioadă. Pe cel mic aproape că ajung să-l ignor, ca să nu-l fac să sufere pe Alexandru, care la vârsta asta înțelege mai multe. Îl alăptez pe Andrei, îl pun în pătuțul lui și mă întorc repede la Alexandru”, a declarat Adela.

Adela Popescu, cooptată în DJ Project în 2011

Adela Popescu a intrat în trupa DJ Project în 2011, când solista de atunci, Giulia Anghelescu, însărcinată,  s-a retras pentru a se dedica vieții de familie. Gino Manzotti (Handke Giuseppe) și DJ Maxx (Ovidiu Florea) au lucrat inițial cu Elena Baltagan ca solistă, apoi cu Claudia Pavel. În 2003, proiectului i s-a alăturat Ellie White, care, pentru o vreme, a fost emblema grupului. În această componență, DJ Project a fost scoasă la export sub numele Elena’. Lucrurile au mers perfect până în 2009, când locul lui Ellie a fost luat de Giulia.

Citește și:

Adela Popescu, despre experiența nașterii: «Voiam să le spun să-mi facă cezariană, însă nu mai aveam glas»

Adela Popescu s-a urcat pe cântar. Cum a slăbit 10 kg în timp record

 

Loading...
 
 

Citește și

  • adela popescu

    Dimineţile sunt o adevărată provocare pentru Adela Popescu atunci când vine vorba de bucătărie, iar în weekend cu atât mai mult, toată familia fiind acasă. Sâmbătă, prezentatoarea "Vorbeşte lumea" de la Pro Tv a pregătit o omletă, dar soţul ei nu a arătat rezultatul final, ci dezastrul pe care vedeta l-a lăsat în urmă după ce a gătit. Replica prezentatoarei nu a întârziat să apară şi a fost una tăioasă.

  • adela popescu portret

    Fericită că puștiul ei folosește batista bebelușului fără să protesteze, Adela Popescu a făcut public pe pagina personală de Facebook un filmuleț în care Alexandru ține liniștit dispozitivul de curățat nasul, atașat la aspirator. Criticile nu au întârziat să apară, iar Adela a răspun cu eleganță și mult umor.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1