Vincent Cassel a devenit tătic pentru a treia oară cu iubita tinerică! Ce nume a ales pentru bebeluș

vincent-cassel-fetita-tatic-a-treia-oara.jpg

Vincent Cassel și Tina Kunakey au devenit părinții unei fetițe
Foto Instagram

Actorul francez Vincent Cassel, fostul soț al Monicăi Bellucci, în vârstă de 52 de ani, a devenit tată pentru a treia oară. El și partenera lui de viață, modelul Tina Kunakey, în vârstă de 22 de ani, au întâmpinat pe lume o fetiţă.

Actorul a ales o modalitate inedită de a face marele anunț pe rețelele de socializare, publicând în mediul online o imagine ce înfățișa o frumoasă cascadă. Fanii l-au felicitat pe acesta, urările ținându-se lanț, având în vedere că Vincent anunțase anul trecut că își mai dorește copii. 

Vincent Cassel a devenit tătic pentru a treia oară 

„Amazonie s-a născut”, a scris fericitul tătic, anunțând, astfel, și numele micuței, care se pare că este un omagiu adus Braziliei, țară unde cuplul alege să locuiască pentru o anumită perioadă din an, potrivit MSN.com 

vincent-cassel-fetita.jpg

Imaginea prin intermediul căreia Cassel a anunțat venirea pe lume a fetiței lui
Foto Instagram

Vincent și Tina, care au o relaţie din 2016, s-au căsătorit în cadrul unei ceremonii restrânse în Bidart, Franţa, în luna august 2018. Sarcina Tinei Kunakey a fost anunţată de cei doi pe reţelele de socializare, în data de 1 ianuarie. 

Într-un interviu acordat pentru Vanity Fair anul trecut, Cassel a mărturisit: „Copiii sunt cel mai minunat lucru care există în această lume”, dezvăluind că își mai dorea să devină tătic. „Fetele mele m-au învățat atât de multe lucruri”, a mai adăugat acesta la momentul respectiv. Vincent Cassel mai are doi copii - Deva, de 14 ani, şi Léonie, de 8 ani - cu fosta soţie, actriţa Monica Bellucci, de care s-a despărţit în 2013. Acesta a devenit cunoscut în special pentru rolurile sale din pelicule precum „Irréversible” (2002), „Black Swan” (2010) şi franciza „Ocean's”. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vincent Cassel (@vincentcassel) on

Loading...

Citește și