Monica Bellucci, înlocuită cu o “clonă” de 21 de ani

Tina Kunakey

Tina Kunakey, de 21 de ani,  împreună cu Vincent Cassel, de 52 de ani, fostul soţ al Monicăi Bellucci, arată foarte fericiţui împreună
Tina Kunakey, de 21 de ani, împreună cu Vincent Cassel, de 52 de ani, fostul soţ al Monicăi Bellucci
Foto: Instagram

Fostul soţ al Monicăi Bellucci (54 de ani), Vincent Cassel, de 52 de ani, a înlocuit-o pe italianca frumoasă cu o “clonă” a ei, de numai 21 de ani. Este vorba de fotomodelul Tina Kunakey.

Actorul Vincent Cassel e în al nouălea cer de fericire de când a înlocuit-o pe fosta soţie, Monicăi Bellucci, cu o „clonă” a acesteia, de numai 21 de ani, Tina Kunakey. Cassel şi frumoasa Tina, care seamănă cu Monica, s-au căsătorit astă-vară, în ziua de 24 august, la Bidard, după o relaţie de doi ani. De atunci sunt într-o continuă lună de miere. Ei au fost surprinşi, recent, împreună la premiera filmului “L'Empereur De Paris”, în capitala franceză. Actorul este îndrăgostit lulea de mult mai tânăra sa soţie şi a ţinut să o arate şi în public, îmbrăţişând-o cu foc. Vincent Cassel a fost căsătorit cu Monica Bellucci din 1999 până în 2013 şi au împreună două fete, de 8 şi 14 ani. Şi Tina părea foarte îndrăgostită de starul farncez. Ea era îmbrăcată foarte elegant şi purta o geantă Sidonie Prada de 2.415 de euro (circa 12.497 de lei). Cuplul trăieşte în Brazilia, unde s-au cunoscut, în iulie 2016, pe când Tina avea numai 19 ani. Fostul soţ al Monicăi Bellucci, Vincent Cassel, trăieşte o a doua tinereţe de când a înlocuit-o pe actriţa italiană cu  “clonă” de numai 21 de ani.

monica_bellucci.jpg

Monica Bellucci seamănă bine cu mult mai tânăra nevastă, de 21 de ani, a fostului ei soţ
Monica Bellucci seamănă cu actuala soţie de numai 21 de ani a fostului ei bărbat
Foto: Instagram
Loading...