Ce frumoasă s-a făcut fiica lui Vincent Cassel şi a Monicăi Bellucci! Deva abia a împlinit 14 ani

vincent_cassel_deva_bahia_brazilia.jpg

vincent cassel deva cassel bahia brazilia
Deva de 14 ani îşi petrece vacanţa în compania tatălui ei, în Brazilia
foto: Profimedia

Fata lui Vincent Cassel şi a Monicăi Bellucci are chipul mamei ei şi statura tatălui. Deva Cassell, în vârstă de 14 ani, a fost surprinsă zilele trecute de paparazzi pe o plajă din Bahia, Brazilia în timp de învăţa să facă surf cu tatăl ei. Deva a profitat de vacanţa de iarnă şi de invitaţia lui Vincent, în vârstă de 52 de ani, şi a părăsit iarna din Europa pentru vara braziliană. Cu acest prilej a cunoscut-o pe actuala soţie a tatălui ei, Tina Kunakey, în vârstă de 21 de ani.

Fiica actorului francez, Deva, are chipul mamei ei şi statura tatălui. Deva Cassel are 14 ani şi este o domnişoară în toată regula. Ea a fost surprinsă zilele trecute în timp ce lua lecţii de surf pe plaja din bahia, Brazilia de la tatăl ei. După ce a divorţat de Monica Bellucci (54 de ani) în 2013, Vincent Cassel a preferat să îşi întâlnească fetele în Franţa. Deşi iniţial atât Deva (14 ani) cât şi Leonie (8 ani) l-au condamnat că a părăsit-o pe mama lor, Vincent Cassel a reuşit să le recâştige simpatia vizitându-le des şi petrecând mult timp cu ele. La începutul anului Vincent  a anunţat că va deveni iar tată. Soţia lui, fotomodelul francez Tina Kunakey, în vârstă de 21 de ani este însărcinată şi va naşte în a adoua jumătate a anului 2019. Vincent Cassel are o avere estimată la 40 de milioane de dolari şi, după ce s-a însurat la 24 august 2018 cu Tina, s-a mutat cu soţia în Brazilia. Practic, de când a părăsit Europa, el nu şi-a mai vâzut fiicele până recent.

profimedia-0407872734.jpg

deva cassel
La 14 ani, Deva Cassel are deja statura tatălui ei
foto: Profimedia

Citeşte şi:

La 54 de ani, Monica Bellucci şi-a tras iubit de 36 de ani

Monica Bellucci, acuzată de un tun de milioane de dolari

tina_kunakey_gravida_bahia_brazilia.jpg

tina kunakey bahia brazilia
Tina Kunakey, de 21 de ani, este de meserie fotomodel şi va naşte anul acesta
foto: Profimedia

Vincent Cassel s-a îndrăgostit de Monica la filmări

Povestea de dragoste dintre Vincent Cassel (52 de ani) şi Monica Belluci (54 de ani) a început pe platourile de filmare de la „Apartamentul”, în 1996. În 1999, cei doi se căsătoreau şi Monica avea să le aducă pe lume pe Deva şi pe leonie. În 2013, cei doi decid să pună punct căsniciei fără să dea prea multe detalii.

profimedia-0408153916.jpg

vincent cassel deva cassel bahia brazilia
Vincent Cassel, în vârstă de 52 de ani, este maestru în surfing
foto: Profimedia

În iulie 2016, Vincent Cassel o cunoaşte pe Tina Kunakey, care avea doar 18 ani. La 24 august 2018 se căsătoresc civil la primăria din Bidart, din sud-vestul Franţei. Câteva luni mai târziu anunţă că în 2019 familia lor se va mări.

Loading...

Citește și

  • Actorul de 49 de ani nu e un bărbat frumos în sensul clasic al cuvântului. Dar e al naibii de interesant. Incitant. Intrigant. Mai ales după divorţul de Monica Bellucci. Poţi verifica asta şi în noul film cu Jason Bourne.

  • Actriţa Monica Bellucci (46 de ani) a declarat că nu ar deranja-o dacă ar afla că soţul ei, actorul Vincent Cassel (44 de ani), i-a fost infidel vreodată.