VIDEO EXCLUSIV Băiatul rău Colin Farrell, «mielușel» la București: citește Biblia, își ia șaorma, dansează pe străzi

colin-farrell-bucuresti.jpg

Colin Farrell a fost surprins în timp ce se plimba prin centrul Bucureştiului
Foto: Mihai Ionescu

Megastarul Colin Farrell, pasăre de noapte în Bucureşti! Cine ar fi crezut că tipul cu creastă pe cap, înalt de 1,78 metri, cu o geacă de piele neagră şi adidaşi albi, care dansa zilele trecute pe ritmuri imaginare în faţa Ateneului Român, poate fi un actor de 80 de milioane de dolari? Aşa a fost surprins Farrell de paparazzi Click! Starul se află în Bucureşti la filmările pentru ”Voyagers”, în regia lui Neil Berg.

Capitala României a devenit un magnet pentru vedetele hollywoodiene! După ce zilele trecute fiica lui Johnny Depp, Lily-Rose (20 de ani) a fost surprinsă savurând în holul hotelului Hilton Palace din Bucureşti trei prăjituri libaneze cumpărate de la gelateria Delicii Libaneze, iată că i-a venit rândul lui Colin Farrel să intre în obiectivul paparazzilor noştri.

colin-farrell-bucuresti_18.jpg

Mai bine de jumătate de oră a stat cocoţat pe un gard şi a privit trecătorii
foto: Mihai Ionescu

După ce a revenit de la Buftea, de la filmări, şi a făcut un duş în camera lui de hotel, Colin Farrell (43 de ani) a coborât în faţa hotelului ţinând în mână o Biblie şi telefonul mobil. A discutat aproape 20 de minute la telefon şi, profitând că micile căşti fără fir din urechi îi ofereau o mare libertate de mişcare, a mimat câteva scheme de dans pe ritmuri imaginare. 

Deşi nenumăraţi oameni au trecut pe lângă el, starul care părea ”un băieţaş de cartier” la prima vedere din cauza frizurii Mohawk (n.r. ras pe la tâmple şi ceafă şi cu creastă), nu a fost recunoscut.

colin-farrell-bucuresti_23.jpg

A intrat la şaormerie
foto: Mihai Ionescu

Plictisit, s-a retras apoi pe gardul din faţa Ateneului şi a început să admire în linişte trecătorii. Singur cu gândurile lui, Farrell a admirat viaţa de noapte a Capitalei şi a privit în gol maşinile care treceau prin faţa Palatului Regal. Şi pentru că la ora 22.00, foamea începe iar să îl încerce, Colin o ia uşor pe jos, fără bodyguard după el, către Piaţa Amzei.

colin-farrell-bucuresti_24.jpg

A intrat la şaormerie şi a luat „una cu de toate”
foto: Mihai Ionescu

Citeşte şi

EXCLUSIV Fiica lui Johnny Depp, dezmăț fără sutien în București: vin, țigări și pofte dulci

VIDEO EXCLUSIV Bran Stark din Game of Thrones, la plimbare prin București. Cu ce treabă e în Capitală

 

Imagini cu Colin Farrell în centrul Bucureştiul

Mânat de miros, actorul se opreşte în faţa şaormeriei La Băiatu’ şi cere ”una cu de toate”. Băiatul se execută, împachetează şaorma într-un rulou de hârtie, adaugă toate sosurile cerute de Farrell, îi dă şaorma peste tejghea, încasează banii şi îi dă res--tul urându-i ”Poftă bună”.

Actorul care a jucat în ”Minority Report” şi ”Miami Vice” şi care a câştigat două Globuri de Aur la secţiunea Cel mai bun Actor pentru filmele ”Cabina telefonică” (2002) şi ”În Bruges” (2009), revine la hotel lăsând în urmă o mireasmă ademenitoare de şaorma cu ceapă şi usturoi.

 • foto: Mihai Ionescu
 • foto: Mihai Ionescu
 • foto: Mihai Ionescu
 • foto: Mihai Ionescu
 • foto: Mihai Ionescu
 • foto: Mihai Ionescu
 • foto: Mihai Ionescu
 • foto: Mihai Ionescu
 • foto: Mihai Ionescu
 • foto: Mihai Ionescu
 • foto: Mihai Ionescu
 • foto: Mihai Ionescu
 • Maximize

1/12

Farrell a sosit în România la 25 iunie şi a început filmările la ”Voyagers”, în regia lui Neil Berg. El îi are colegi de platou pe Lily-Rose Depp, Tye Sheridan, Isaac Hempstead Wright şi Quintessa Swindell.

colin-farrell-bucuresti_22.jpg

S-a întors la hotel cu „marfa” în mână
foto: Mihai Ionescu

Farrell are o avere de 80 de milioane de dolari, nu a fost însurat niciodată, dar are doi copii Henry Tadeusz Farrell (9 ani), cu Alicja Bachleda-Curus, şi pe James Pdraig Farrell (15 ani), cu Kim Bordenave, la care ţine ca la ochii din cap. De 13 ani nu a mai pus gura pe alcool şi a renunţat la fumat de aproape 5 ani. Pentru moment, Farrell nu este implicat în nici o relaţie amoroasă.

A fost cuplat cu Elizabeth Taylor timp de doi ani

Colin Farrell s-a născut la 31 mai 1976 în Castleknock, Irlanda. Timp de mai bine de 20 de ani şi-a construit o imagine de irlandez rebel, arţăgos şi încăpăţânat.  După ce fotomodelul Playboy Nicole Narain l-a filmat în timp ce făceau sex în 2005 şi înregistrarea a ajuns pe Internet, Farrell se hotărăşte să se interneze la dezalcoolizare şi să pună punct unui viciu care era la un pas să îi compromită cariera. 

Prin patul lui au trecut Angelina Jolie (2003-2004), Demi Moore (2003), Britney Spears (2003), Carmen Electra (2006-2007), Lindsay Lohan (2004), Rosaria Dawson (2004) şi Rihanna (2011). Iubirile care i-au schimbat viaţa au fost însă cele pentru Elizabeth Taylor (2009 - 2011), Alicja Bachleda (2009 - 2010), Kim Bordenave (2002 - 2003) şi Michelle Rodriguez (2002 - 2003).

Hollywoodul s-a mutat în inima României

Începând cu 25 iunie, capitala României a devenit a doua casă pentru Colin Farrell (43 de ani), Tye Sheridan (22 de ani), Lily-Rose Melody Depp (20 de ani) și Isaac Hempstead Wright (20 de ani). 

lily-rose-depp-bucuresti.jpg

Lily-Rose Depp a fost surprinsă prin Bucureşti, fără sutien şi în timp ce înfuleca pe nemestecate o prăjitură libaneză
Foto: Mihai Ionescu

Aceștia au venit la chemarea regizorului Neil Berg care i-a inclus în filmul ”Voyagers”, o poveste SF post-apocaliptică despre 30 de tineri trimiși în spațiu să găsească o planetă pe care să locuiască. Filmările sunt realizate la studiourile din Buftea și în diferite locații de la marginea orașului. 

Actorii sunt cazați în centru și au un program de lucru extrem de obositor: se trezesc cu noaptea în cap și ajung în camera de hotel după asfințitul soarelui. Colin Farrell are parte de un an extrem de prolific și aglomerat totodată, pentru că filmează inclusiv în Marea Britanie la ”The Gentlemen”, film regizat de cunoscutul Guy Ritchie. 

Filmul ”The Gentlemen” va fi lansat în 2020 și Colin Farrell este implicat inclusiv în campania de promovare a acestuia, la nivel mondial.

Loading...