EXCLUSIV Fiica lui Johnny Depp, dezmăț fără sutien în București: vin, țigări și pofte dulci

lily-rose-depp-bucuresti.jpg

Lily-Rose Depp a fost surprinsă prin Bucureşti, fără sutien şi în timp ce înfuleca pe nemestecate o prăjitură libaneză
Foto: Mihai Ionescu

Bucureştenii care s-au plimbat zilele acestea în zona Ateneului au putut avea parte de o surpriză de proporţii. Lily-Rose Melody Depp (20 de ani), fiica lui Johnny Depp şi a Vanessei Paradis, se află de aproape o săptămână în ţara noastră. Scopul vizitei? Filmează în mare taină la ”Voyagers”, în regia lui Neil Berg, alături de Isaac Hempstead Wright (Bran din ”Urzeala Tronurilor”).

Lily-Rose a fost surprinsă zilele trecute de paparazzi Click! în timp ce se plimba însoţită de bodyguard prin centrul Bucureştiului. Actriţa de doar 20 de ani şi 1,60 m înălţime a profitat de pauza de la filmări şi a ieşit din hotel pentru a mânca prăjituri şi îngheţată în valoare de 50 de lei de la o Gelaterie Libaneză.

lily-rose-depp-fiica-johnny-depp-bucuresti_6.jpg

lily rose depp la bucuresti isi cumpara prajituri si inghetata
Dă 50 de lei pe trei prăjituri și o înghețată de la gelateria Delicii libaneze
Foto: Mihai Ionescu

Şi pentru că a luat de la tatăl ei viciul fumatului, Lily-Rose a intrat într-o tutungerie, şi-a luat un pachet cu ţigări şi un rucsac de doar 14 lei, care se potrivea ca nuca în perete cu geanta Chanel, pe care o ţinea pe celălalt umăr. 

lily_rose_depp.jpg

lily rose depp la bucuresti
Își cumpără țigări și dă 14 lei pe un sac negru
Foto: Mihai Ionescu

 

Îmbrăcată cu un tricou mulat, fără sutien, cu blugi cu talie înaltă şi pantofi cu toc, actriţa care a văzut lumina zilei la 27 mai 1999, în Paris, s-a retras împreună cu bodyguardul la o terasă din centrul Capitalei unde a savurat un pahar de vin.

În timp ce aprecia vinul de calitate din pahar, frumoasa franţuzoaică a sudat ţigară după ţigară. Ea a fost urmărită neîncetat de bodyguardul uriaş care a jucat rol inclusiv de translator în tutungerie, la gelaterie şi la terasă.

lily-rose-depp-fiica-johnny-depp-bucuresti_9.jpg

lily rose depp la bucuresti
Ajunsă la o terasă, Lily dă pe gât un pahar de vin și mai cere încă un rând
Foto: Mihai Ionescu

 

”Paporniţa” neagră de 14 lei s-a dovedit a fi mult mai utilă decât poşetuţa Chanel care a costat o căruţă de bani, pentru că Lily a pus în ea cele patru prăjiturele libaneze pe care avea să le înfulece pe nemestecate în holul hotelului Hilton Palace, din faţa Ateneului Român.

În drum spre hotel, fiica Vanessei a fost extrem de impresionată de Micul Paris şi a făcut nenumărate poze cu gardurile, clădirile şi chiar gurile de canalizare care semănau izbitor de tare cu oraşul ei natal. Bodyguardul a încercat să îi explice că similitudinile arhitectonice nu sunt deloc întâmplătoare şi paparazzi Click! i-au citit pe chipul actriţei entuziasmul în momentul în care a aflat că România este o ţară francofonă.

Imagini cu Lily Rose Depp prin Bucureşti

 

Înainte de a se retrage în camera ei de hotel, Lily-Rose a avut grijă să devoreze toate prăjiturelele delicioase, care i-au plăcut aşa de mult încât, la final, şi-a lins rând pe rând degetele delicate. Un zâmbet discret a lăsat de înţeles că a doua zi va da iar iama în magazinul cu delicii libaneze, pentru că oricât ar mânca, Lily nu se îngraşă. Şi asta pentru că seamănă cu mama ei, Vanessa Paradis. 

 • foto: Mihai Ionescu
 • foto: Mihai Ionescu
 • foto: Mihai Ionescu
 • foto: Mihai Ionescu
 • foto: Mihai Ionescu
 • foto: Mihai Ionescu
 • foto: Mihai Ionescu
 • foto: Mihai Ionescu
 • foto: Mihai Ionescu
 • foto: Mihai Ionescu
 • foto: Mihai Ionescu
 • foto: Mihai Ionescu
 • foto: Mihai Ionescu
 • Maximize

1/13

Lily-Rose a venit în România la finele lunii iunie şi e implicată în proiectul cinematografic ”Voyagers”, regizat de Neil Berg, unde joacă alături de Colin Farrell (43 de ani), Tye Sheridan (22 de ani) şi Isaac Hempstead Wright (20 de ani).  Filmările se realizează la studiourile din Buftea şi în diferite locaţii din Bucureşti. Filmul SF este o odisee spaţială despre un grup de 30 de tineri şi tinere trimişi într-o călătorie până la ”marginea universului” pentru a găsi o planetă pe care să o colonizeze.

Bran Stark din «Urzeala tronurilor», singur pe Calea Victoriei

A făcut senzație în “Urzeala Tronurilor”, iar acum, cariera lui Isaac a luat avânt. A început cu roluri în reclame, dar lumea lui s-a schimbat brusc la doar 10 ani, când a fost cooptat în serialul-fenomen al HBO. De-a lungul sezoanelor, rolul lui s-a schimbat decisiv, iar finalul “Game of Thrones” l-a pus pe tronul mult-râvnit de personajele principale. 

După ce a lucrat nouă ani pentru proiectul de succes, iată că Isaac Hempstead Wright este gata să-și lărgească orizonturile, iar filmul științifico-fantastic “Voyagers” poate fi șansa sa de a se remarca și pe marele ecran. Aşa că, iată-l la Bucureşti! Fotografii Click! l-au surprins pe interpretul lui Bran Stark la plimbare pe Calea Victoriei. Îmbrăcat sport, cu șapcă pe cap și ochelari de vedere, Isaac a intrat într-un hotel de top din Capitală. Nu a ieșit nici o clipă în evidență și doar un ochi “antrenat” de-a lungul “Game of Thrones” l-ar fi recunoscut pe tânărul englez de doar 20 de ani.

Părinţii ei s-au despărţit după 14 ani de relaţie

După ce Johnny Depp (56 de ani) s-a despărţit de Vanessa Paradis (46 de ani), în 2013, după o relaţie de 14 ani, Lily-Rose şi fratele ei Jack (17 ani) au fost nevoiţi să se plimbe între Paris şi Los Angeles de la un părinte la altul.

Lily-Rose a renunţat la şcoală încă din primii ani de liceu pentru a se dedica modei şi a povestit într-un interviu acordat revistei Vogue că ”face acelaşi lucru pe care l-a făcut şi mama ei în tinereţe”. De la 16 ani, ea este imaginea parfumului Chanel No. 5 L’Eau şi la insistenţele părinţilor a urmat mai multe cursuri de actorie. Are o avere estimată la aproape un milion de dolari şi câştigă 41.700 de dolari pe an din prezentările de modă la care este invitată. Lily-Rose s-a ţinut departe de scandaluri şi pare să nu existe vreun iubit în viaţa ei.

 

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1