VIDEO EXCLUSIV Bran Stark din Game of Thrones, la plimbare prin București. Cu ce treabă e în Capitală

game-of-thrones-s8-e6-bran-stark.jpeg

bran stark game of thrones
Isaac William Hempstead l-a interpretat pe Bran Stark în serialul-fenomen Game of Thrones
Foto: Game of Thrones

Isaac Hempstead Wright, actorul care îl interpretează pe Bran Stark, unul dintre cele mai importante personaje din "Game of Thrones", se află zilele acestea la București. Fotografii Click! l-au surprins pe străzile Capitalei cât se poate de relaxat, discret și îmbrăcat casual.

A făcut senzație în "Game of Thrones", iar acum, cariera lui Isaac a luat avânt. A început cu roluri în reclame, dar lumea lui s-a schimbat brusc la doar 10 ani, când a fost cooptat în serialul-fenomen "Urzeala Tronurilor". De-a lungul sezoanelor, rolul lui s-a schimbat decisiv, iar finalul "Game of Thrones" l-a pus pe tronul mult-râvnit de personajele principale. 

După ce a lucrat nouă ani pentru proiectul de succes, iată că Isaac Hempstead Wright este gata să-și lărgească orizonturile, iar filmul științifico-fantastic "Voyagers" poate fi șansa sa de a se remarca și pe marele ecran.

 

Colin Farrell, Tye Sheridan și Lily-Rose Depp sunt doar câțiva dintre colegii lui de platou, dar surpriza este că pelicula în regia lui Neil Burger se filmează în România. Fotografii Click! l-au surprins pe interpretul lui Bran Stark la plimbare proin București.

bran-stark.jpg

bran stark
Fotografii Click! l-au surprins pe interpretul lui Bran Stark la plimbare proin București
foto: Mihai Ionescu

Îmbrăcat sport, cu șapcă pe cap și ochelari de vedere, Isaac a intrat într-iun hotel de top din Capitală. Nu a ieșit nicio clipă în evidență și doar un ochi "antrenat" de-a lungul Game of Thrones l-ar fi recunoscut pe tânărul englez de doar 20 de ani.

Și Tye Sheridan din X-Men face parte din distribuția peliculei filmate la București

tye_sheridan_x_men.jpg

tye sheridan x men
Tye Sheridan joacă rolul lui Scot Summers / Cyclops în seria X-Men
Foto: X-Men

 

Isaac Hempstead Wright nu este singurul tânăr de succes care a poposit zilele acestea în Capitală. Și Tye Sheridan, cunoscut pentru rolul lui Scott Summers / Cyclops din seria X-Men a adoptat aceeași "uniformă" când a ieșit din hotelul în care stă zilele acestea: vestimentație casual, căști, șapcă. Acesta a fost surprins în timp ce vorbea la telefon în fața unui restaurant, din care probabil ieșise pentru a evita zgomotul de la masă.

 

 

 

 

Loading...

Citește și