VIDEO Edith Gonzalez a fost înmormântată în secret. Imagini de la ceremonia funerară și discursul dureros al mamei sale

edith-gonzalez-inmormantare.jpg

Edith Gonzalez a fost înmormântată
Foto: Captură Instagram

La nici o zi de la moartea sa, Edith Gonzalez a avut parte de ceremonia funerară, fiind însoțită pe ultimul drum de familie și apropiați. Un moment emoționant al slujbei de înmormântare a fost reprezentat de discursul ținut de mama actriței, Ofelia Fuentes, printre lacrimi de durere.

Una dintre cele mai iubite actrițe de telenovele, Edith Gonzalez, a murit joi, 13 iunie, la 54 de ani, pierzând, în cele din urmă, lupta cu cancerul ovarian. În urma sa au rămas, din păcate, o fiică de aproape 15 ani, Constanza, şi soţul său, Lorenzo Lazo, cel care i-a fost alături timp de 9 ani, chiar și în momentele cumplite în care Edith a luptat cu boala care a răpus-o. De asemenea, mama actriței și restul familiei sunt în continuare în stare de șoc după aflarea tristei vești.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de TV Azteca (@azteca) pe

Edith Gonzalez a fost înmormântată în Mexic

La doar o zi de la moartea sa, vineri, familia și prietenii actriției s-au adunat pentru a o conduce pe aceasta pe ultimul drum. Ceremonia funerară a fost una extrem de privată, organizată în Mexic, aflându-se despre existența ei abia duminică, 16 iunie, relatează Et Online.

La funeraliile iubitei actriţe de telenovele au participat mai mulţi prieteni apropiaţi şi membri ai familiei, printre care soţul acesteia, Lorenzo Lazo, fiica ei, Constanza (14 ani), dar şi mama vedetei, Ofelia Fuentes.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de TV Azteca (@azteca) pe

Discursul emoționant ținut de mama lui Edith Gonzalez

Pe scena ornamentată cu flori albe şi fotografii cu Gonzalez, mama acesteia a ținut un discurs emoționant, printre lacrimi: „Fetiţa mea nu mai este. Nu sunt cuvinte pentru a putea mulţumi Mexicului, publicului din Mexic. Fetiţa mea s-a dus, dar publicul rămâne. Mulţumesc, Mexicul meu“.

Două membre ale trupei Pandora, Isabel Lascurian şi Myte Lascurian, au urcat pe scenă pentru a cânta „Si Nos Dejan“, cu un mariachi. Clasica piesă, scrisă de Jose Alfredo Jimenez Sandoval, se traduce „Dacă ei ne părăsesc“, cântată în semn de omagiu pentru Edith.

 

Şi fanii i-au adus un tribut regretatei actriţe, înainte de ceremonia funerară, pe scena Teatrului Jorge Negrete. La înmormântare au mai fost prezenţi colegi de breaslă precum Andrea Noli, Mauricio Islas, Sherlyn, Yadhira Carillo, Juan Osorio, Fernando Carrillo, Maribel Guardia, şi Vanessa Claudio, potrivit 
Edith Gonzalez a fost diagnosticată cu cancer ovarian în 2016 şi a suferit mai multe intervenţii chirurgicale prin care i-au fost extirpate ovarele şi uterul. „Nu sunt o luptătoare, sunt o iubitoare a vieţii“, spunea actrița doar un an mai târziu, medicii crezând, la momentul respectiv, că au reușit să țină cancerul sub control. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Revista TVNotas Oficial (@revistatvnotas) pe

Loading...

Citește și