Edith Gonzalez i-a lăsat fiicei ei o scrisoare emoționantă înainte de a muri: «Ești iubirea mea»

edith_gonzales_si_fiica_ei.jpg

Edith Gonzales, alături de fiica ei
foto: Instagram

Edith Gonzalez și-a petrecut ultimele momente din viață gândindu-se la fiica ei de doar 14 ani, presimțind parcă faptul că, în curând, copila va rămâne fără mamă. Actrița i-a scris fetiței ei o scrisoare emoționantă, în care a vorbit despre iubirea ce i-o poartă, dezvăluindu-i, de asemenea, că este extrem de mândră de modul în care aceasta a crescut și de persoana care a devenit.

Îndrăgita și cunoscuta actriță de telenovele Edith Gonzalez a murit joi, 13 iunie, pierzând, în cele din urmă, lupta cu cancerul ovarian. În urma sa au rămas, din păcate, o fiică de aproape 15 ani, Constanza, şi soţul său, Lorenzo Lazo, cel care i-a fost alături timp de 9 ani, chiar și în momentele cumplite în care Edith a luptat cu cumplita boală, pe care Lorenzo o cunoștea bine, având în vedere că i-a răpit și prima soție.

Edith Gonzalez i-a lăsat fiicei ei o scrisoare emoționantă înainte de a muri

Chiar dacă se vehiculează că a murit subit, la scurt timp după ce a fost internată în spital, Edith parcă și-a prevăzut sfârșitul și a dorit neapărat să-i lase câteva rânduri fetiței ei, care, de acum în colo, nu va mai putea auzi glasul mamei sale, nu va mai primi sfaturi sau încurajări din partea acesteia.

Actrița s-a asigurat însă că fiica ei va primi toate aceste vorbe bune printr-o scrisoare, demonstrând că și pe patul de moarte, gândul acesteia a fost tot la familie.

edith-gonzalez-familie.jpg

Edith Gonzalez radia de fericire în sânul familiei. În poză, de la stânga la dreapta: Edith, alături de fiica ei, de Lorenzo Lazo și de fiica acestuia din căsnicia anterioară
Foto Instagram

Cu puțin timp înainte de a muri, Edith Gonzalez i-a dedicat o scrisoare emoționantă fiicei ei Constanza, mărturisindu-i, între altele, cât de mândră este de ea. „Într-o zi ți-au anunțat sosirea, transformându-mi corpul. Am simțit cum ai crescut. Ai venit puternică, delicată, așteptată și frumoasă. M-ai făcut mamă. Te-am ținut în brațe și m-am gândit, fără să suspectez profunzimea a ceea ce înseamnă să fii mamă, că te voi putea forma.

Însă, încet-încet, m-ai învățat că părinții nu pot decât să spere că pot fi ghizi pentru copiii lor, în marea imensă ce este viața. Nu, iubito, viața nu este grea, ci mai degrabă nerușinat de frumoasă. Tu ești foarte determinată, deșteaptă și generoasă. Sunt atât de mândră de tine, atât de mândră să te văd construindu-te ca o persoană frumoasă, puternică, veselă și corectă.​

edith-gonzalez-fiica.jpg

Edith Gonzalez i-a lăsat fiicei ei o scrisoare emoționantă înainte de a muri
Foto Instagram

Constanza, ești fetița mea, iubirea mea, cerul meu, inima mea, totul pentru mine, și totuși, fără dubii, ești propria ta persoană. Ești o copilă frumoasă. Pot doar să îți mulțumesc că mi-ai permis să îți fiu mamă și să înțeleg, privindu-te, miracolul vieții. Până la urmă, suntem praf de stele. Te iubesc, micuțo”, a fost mesajul lui Edith Gonzalez pentru fiica ei, potrivit newsbeezer.com. Constanza este rezultatul poveștii de iubire dintre Edith Gonzalez și politicianul Santiago Creel și singurul copil al actriței, ea și Lorenzo Lazo, partenerul ei de viață, neavând urmași. 

 

Loading...

Citește și