Adevărul despre moartea lui Edith González! Actriţa a murit subit, la câteva ore după ce a fost internată în spital

Edith González a murit la vârsta de 54 de ani, din pricina unui cancer ovarian cu care s-a luptat trei ani de zile.


Actriţa în vârstă de 54 de ani a fost spitalizată miercuri noapte în urma unor complicaţii provocate de cancerul de care suferea şi, potrivit informaţiilor apărute în presa din Spania, familia a decis să o deconecteze de la aparatele care o ţineau în viaţă.
Anunţul privind trecerea ei în nefiinţă a fost făcut de jurnalişti şi prieteni, dar şi de grupul media la care a lucrat actriţa. 
"Anunţăm cu regret decesul actriţei Edith González în cursul dimineţii de joi în urma cancerului de care suferea", a informat Televisa Espectáculos, grupul media cu care a colaborat mult timp actriţa.
Citește continuarea articolului, aici! 

Citește și: 

Laura Cosoi a născut acum un an, dar nu şi-a recăpătat silueta:”Nu m-am stresat absolut deloc!”

Ioana Ginghină a trecut prin momente dramatice înainte de separarea de Papadopol: ”Începusem să iau cu pumnul pastile!”

Loading...

Citește și

  • În urmă cu câteva săptămâni, îndrăgita actriță de telenovele a fost diagnosticată cu cancer de col uterin. Și cum vorbim de o boală extrem de agresivă, actrița de 51 de ani a fost nevoită să ia decizii importante pentru a-și salva viața.

  • edith

    Edith Gonzalez (52 de ani) este una dintre cele mai cunoscute actrițe de telenovele din lume. Vedeta este poate cea mai îndrăgită actriță la noi în țară, după numeroase roluri memorabile interpretate, care au ținut românii cu sufletul la gură. Din păcate, aceasta trece printr-o perioadă extrem de grea, după ce medicii au diagnosticat-o cu cancer.

  • În iunie 2017, celebra actriță de telenovele împărtășea cu fanii internauți vestea că lupta cu cancerul a fost o adevărată victorie, cancerul fiind în remisie totală. În lunile ce-au trecut, Edith Gonzalez a trecut prin controale periodice, pentru a se asigura că totul este pe drumul cel bun. Cum se simte acum?