Keith Flint s-a sinucis! Colegii lui de trupă au confirmat informația

keith_flint_s_a_sinucis.jpg

keith flint sinucidere
Keith Flint s-a sinucis și a fost găsit mort în casa lui din Essex
Foto: Getty

Noi detalii au ieșit la iveală, despre moartea fulgerătoare a lui Keith Flint, solistul trupei The Prodigy. Colegii lui au confirmat că celebrul artist s-a sinucis.

Keith Flint a fost găsit mort, în locuința lui din Essex, luni (4 martie). La câteva ore după tragedie, colegii din trupă au dezvăluit pe Instagram că solistul de la Prodigy s-a sinucis.

„Este adevărat. Nu îmi vine să cred că spun asta, dar fratele nostru Keith s-a sinucis în weekend”, au dezvăluit colegii de trupă ai lui Keith Flint. Nevasta cântărețului, Mayumi Kai, era în Japonia la momentul tragediei. Poliția și ambulanța au fost chemate la reședința cântărețului luni dimineață, la ora 8:10. Medicii au putut doar să constate decesul lui Keith Flint, care și-ar fi luat viața duminică, după cum spun membrii The Prodigy.

Keith Flint s-a sinucis. Cum l-a cunoscut pe cofondatorul trupei

Formația The Prodigy s-a ridicat din lumea rave-ului underground la începutul anilor '90 și a devenit destul de rapid una dintre cele mai mari trupe britanice. Au ajuns numărul 1 în topurile britanice cu „Firastarte” și Breathe” în 1996. Keith Flint a devenit o figură cunoscută în lumea muzicii britanice, mai ales datorită stilului său. Artistul avea mereu părul vopsit în culori ciudate și era plin de tatuaje.

Keith Flint s-a născut în Rebridge, Londra, dar s-a mutat în Braintree, Essex. În copilărie, el l-a întâlnit pe Liam Howlett, co-fondatorul formației Prodigy, într-un club de noapte. La început, Flint a fost dansatorul trupei, dar a devenit vocal pe piesa „Firestarter”, care a adus celebritatea formației. 

Loading...
 
 

Citește și

  • keith flint a murit

    Lumea muzicii este în doliu! Celebrul cântăreț Keith Flint a fost găsit mort în casa lui din Essex (Marea Britanie), luni dimineață (4 martie). Un echipaj de poliție s-a deplasat la reședința lui, însă moartea artistului nu este tratată drept suspectă

  • serban copot

    Șerban Copoț s-a metamorfozat în artistul său preferat din perioada adolescenței, Keith Flint, solistul trupei The Prodigy. Transformarea a fost cu adevărat spectaculoasă și a necesitat ore de muncă. Artistului i s-a aplicat o mască ce imită pielea, care i-a acoperit părul, și deasupra ei a fost așezată o perucă întocmai ca frizura nonconformistă a vedetei britanice.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1