Șșșt! Bomba sexy Kim Kardashian învață pentru licență îmbrăcată extrem de sumar

kim_kardashian_licenta.jpg

Nu faceți gălăgie, Kim Kardashian, învață pentru licență, la 40 de ani
Nu faceți gălăgie, Kim Kardashian, învață pentru licență, la 40 de ani
foto: Instagram

Kim Kardashian și-a șocat fanii din nou. Vedeta de televiziune în vârstă de 40 de ani a postat un grupaj de fotografii pe contul ei de Instagram în care apare studiind de zor pentru a termina Facultatea de Drept. Kim s-a pozat în timp ce stă pe terasă, îmbrăcată sumar, înconjurată de cursuri și cu laptopul deschis. Deși pozează sexy, ea pare pătrunsă de materia pe care o studiază.

Kim Kardashian știe cum își țină admiratorii în priză. Recent ea revenit pe rețelele de socializare într-o postură mai puțin obișnuită. Regina poponețului bombat s-a fotografiat în timp ce studiază pentru licență. Ea vrea să termine facultatea de Drept și să ”intre în rândul lumii”. Miliardara se află în concediu într-un paradis exotic împreună cu cei patru copii, pentru a se detașa de tensiunile divorțului de Kanye West, 43 de ani. Ea profită de timpul liber și vremea frumoasă pentru a reuși să își termine studiile, la insistențele surorii ei mai mari Kourtney, care a absolvit două facultăți. Surorile Kardashian sunt fiicele celebrului avocat al lui OJ Simpson, Robert Kardashian și consideră Facultatea de Drept ca pe o tradiție de familie.

Citește și:

Kim Kardashian e dependentă de machiaj. Fanii îi spun să nu mai pozeze fără farduri pe față

Kim Kardashian, într-o ţinută periculos de sexy! Cum a fost surprinsă în plină stradă

kim_kardashian_invata_pentru_licenta.jpg

Kim Kardashian nu a fost niciodată tocilara familiei, dar omul se mai schimbă odată cu vârsta
Kim Kardashian nu a fost niciodată tocilara familiei, dar omul se mai schimbă odată cu vârsta
foto: Instagram

Kim Kardashian vrea să ducă mai departe tradiția familiei

Căsnicia dintre Robert Kardashian și Kris Houghton a durat din 1978 până în 1991. Avocatul de succes s-a recăsătorit cu Jan Ashley în 1998 și divorțează apoi în 1999. Să însoară din nou cu Ellen Pierson în 2003. În 2003, Robert Kardashian se stinge din viață și o parte din acțiunile deținute la Juice Inc. O companie de iaurturi se împarte la fiicele lui. Kris Houghton se mărită în 1991 cu atletul Bruce Jenner și le naște pe Kendall și pe Kylie. Ea trebuie să ducă mai departe afacerile familiei și să crească singură cinci copii. Așa se naște proiectul de televiziune ”Keep up with the Kardashians” în 2005, care avea să le schimbe radical viețile tuturor. Kourtney a reușit să își ia licența în Drept, dar nu a apucat să profeseze ca avocat, Kim a intrat și ea la facultate, dar a întrerupt studiile din cauza... vieții de vedetă.

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1